Ηλίας Μαμαλάκης: Κόλλησα ένα μικρόβιο – Αν δεν έμπαινα στην εντατική θα είχα τελειώσει

Μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο γνωστός και αγαπητός στο κοινό σεφ Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια συνέντευξη στο Happy Day του Alpha όπου αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών που κατάφερε πριν από χρόνια, την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και για ένα περιστατικό σε εστιατόριο που τον στεναχώρησε.

«Το 2007 έκανα γαστρικό bypass. Ήμουν 132 κιλά, έχασα τα 54 και ξαναπήρα τα 10. Το 2019 φιλοξενήθηκα σε μία κλινική της Γερμανίας για 11 ημέρες, όπου έκανα διαλειμματική νηστεία και έχασα 10 κιλά. Μόλις ανέβηκα στο αεροπλάνο σέρβιραν μεξικάνικες τορτίγες… ξεχάστηκαν όλα» αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για την περιπέτεια υγείας του

«Κόλλησα ένα μικρόβιο αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως το πήρα το μικρόβιο. Μπορεί να το πήρα από τροφή, μπορεί από τουαλέτα. Έπαθα μια τρομερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το νοσοκομειακό… Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην Εντατική αντί για τα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν σε μια μεγάλη αναμονή πιθανόν να είχα τελειώσει», είπε αναφερόμενος στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

«Με σημάδεψε μια επιγραφή που έγραφε, καλό είναι να είσαι μέσα στο σκοτάδι και να βλέπεις το φως… Είχαν σταματήσει να δουλεύουν τα νεφρά, είχε πέσει η πίεσή μου στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα τι μου συνέβη. Συνειδητοποίησα ότι έβλεπα τον κόσμο και πιο μελαγχολικά, έβλεπα ανθρώπους δίπλα μου που ψυχορραγούσαν. Ήταν ένα ψυχολογικό σοκ και δε σας κρύβω ότι ζήτησα και τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τηλεοπτικό του μέλλον

Όσον αφορά στο αν θα τον δούμε σύντομα σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Η τηλεόραση κατά πάσα πιθανότητα έχει τελειώσει για μένα.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία μου εκπομπή. Αν ήταν να επιστρέψω, θα είχα επιτρέψει. Θα μπορούσα να επιστρέψω σε άλλο ρόλο: ως κριτής ή ως σύμβουλος».

Για το περιστατικό σε εστιατόριο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης κάνει μία ιδιαίτερη νύξη και στο περιστατικό που του συνέβη σε γνωστό εστιατόριο, η δημοσιοποίηση του οποίου τον στεναχώρησε αρκετά.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που, όταν παίρνω τηλέφωνο σε κάποιο εστιατόριο να κάνω μία κράτηση, δεν λέω ποτέ το όνομά μου. Δεν θέλω να έχω ειδική μεταχείριση, δεν μου αρέσει. Έγινε και ένα περιστατικό, ένας μικρός σαματάς.

Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, γιατί η συμπεριφορά μου και η δική τους με απέκλεισε από μελλοντικό πελάτη. Ήμουν λιγάκι απόλυτος» εξομολογείται ο Ηλίας Μαμαλάκης στο τέλος της συνέντευξης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ