Γιώργος Μαυρίδης: Το παρασκήνιο για την σύλληψη στο Μεξικό

Ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την σύλληψη στο Μεξικό, όταν βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τα γυρίσματα της εκπομπής «Into the skin».

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της σύλληψης του, που έγινε στο Μεξικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε έρθει αντιμέτωπος με τον νόμο, όταν βρέθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τα γυρίσματα της εκπομπής «Into the skin».

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχαμε κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ