Γιώργος Λιανός: Από το τραγούδι και το Fame Story στην παρουσίαση του The Voice και του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει με την ίδια επιτυχία το The Voice ένα καθαρά στουντιακό talent show και το Survivor, μέσα στην άγρια φύση του Άγιου Δομίνικου. Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πως έγινε η μετάβασή του από το τραγούδι και τη δισκογραφία στη θέση του παρουσιαστή σε δύο από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά project. Η γνώμη του σύμφωνα με όσα είπε στη Real και τη Νίκη Κώτσου, είναι πως ακολούθησε συμβουλές που δεν του ταίριαξαν.

Αν κοιτάξει κανείς την πορεία σου συνειδητοποιεί ότι η ζωή σε πήγε αλλιώς κι από το τραγούδι βρέθηκες στην παρουσίαση και στην τηλεόραση

Η αλήθεια είναι ότι με πήγε λιγότερο κοπιαστικά προς την τηλεόραση από ότι προς το τραγούδι.

Γιατί λες ότι δεν έγινε αυτό στο τραγούδι;

Νομίζω ότι έκανα το κλασικό λάθος από τα πρώτα βήματα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Ακολουθούσα συμβουλές άλλων και προτάσεις που μπορεί να μην μου ταίριαζαν. Εγώ δεν ήμουν απόλυτος ως καλλιτέχνης, δεχόμουν την γνώμη του καθενός. Εκείνο που συνειδητοποίησα με τα χρόνια για το τραγούδι είναι ότι πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στο τι θες να πουλήσει και τι σου πάει.

Μήπως το μυστικό τελικά είναι να είσαι ο εαυτός σου;

Ακριβώς, εκτός αν πετύχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία και ξέρει να σε πλάσει. Η πρώτη μου για παράδειγμα δισκογραφική δουλειά είναι το Ας εκτεθώ κι αυτό είναι ένα κομμάτι που κυκλοφορεί ακόμη. Αυτό, λοιπόν, το κομμάτι το είχα ακούσει σε demo κι αμφιταλαντευόμουν, πίστευα ότι δεν μου πάει, ενώ ο Ηλίας Μπενέτος γελούσε τότε κι είχε δίκιο. Μετά, απλώς δεν συμβιβάστηκα με το γίγνεσθαι της ελληνικής μουσικής όσον αφορά τα ελληνικά μαγαζιά, τους επιχειρηματίες, τις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνεις, τις δισκογραφικές και προκειμένου να χαλάσω το στομάχι μου, αποφάσισα να το κάνω σε πιο χαμηλό επίπεδο και να με γεμίζει ουσιαστικά, αλλά όχι να με αγχώνει.

Οι καλύτερες στιγμές του Γιώργου Λιανού στο Survivor 2022:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ