Γιώργος Αγγελόπουλος: Με τον θάνατο του πατέρα μου σταμάτησε για μένα η εφηβεία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και το «After Dark», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

Όπως είπε, εξαιτίας του θανάτου του, η εφηβεία του τελείωσε νωρίς, αφού «κάθε απώλεια σου αλλάζει τη ζωή».

«Αναγκάστηκα να μάθω στον εαυτό μου περισσότερα πράγματα, να ενωθούμε και περισσότερο με την οικογένειά μου. Όταν υπάρχει μια τέτοια απώλεια, σίγουρα αυτό που αισθανόμουν δεν έδινε καμία λύση. Από τη στιγμή που είπα πως δεν θα περιοριστώ στα συναισθήματα, ενεργοποιήθηκα περισσότερα και σαν άνθρωπος. Σταμάτησε για μένα η εφηβεία τότε. Και ο ρόλος της μάνας άλλαξε, όπως και του αδερφού μου, από τη στιγμή που έφυγε ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν κολώνα. Κάθε απώλεια σου αλλάζει τη ζωή, ειδικά όταν είναι τόσο μεγάλη» ανέφερε.

Τι δήλωσε για το Survivor

«Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτής της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης. Αυτό είναι το έπαθλο, η στήριξη που πήρα από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μέσα από τη ψηφοφορίες, μέχρι έξω και αυτά που έχω κάνει. Αυτό μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαι εδώ και να συζητάμε. Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά, με την καλή έννοια».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ