Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ξέσπασμά του για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Η απάντηση Γιώργου Αγγελόπουλου στα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν πως «προμοτάρει τη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα μέσα από φωτιές».

Με σκοπό να συνδράμει στην προσπάθειες του Λιμενικού για την εκκένωση της περιοχής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στη βόρεια Εύβοια, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την πρωτοβουλία του αυτή.

Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ ανήρτησε στο Instagram βίντεο με συγκλονιστικές εικόνες από τις πυρκαγιές, καθώς προσέγγισε με το σκάφος του το Πευκί και γρήγορα μια σειρά από δημοσιεύματα ακολούθησαν.

Σύμφωνα με τον Ντάνο, ένα από τα εν λόγω δημοσιεύματα προσπάθησε να τον πλήξει ως προσωπικότητα, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος επέλεξε να «προμοτάρει τη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα μέσα από φωτιές».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε στο συγκεκριμένο άρθρο μέσα από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

«Είναι πολύ μεγάλη η καταστροφή. Η φωτιά καίει για πάρα πολλές μέρες, όπως γνωρίζετε. Έχουν καταστραφεί χιλιάδες στρέμματα δάσους και έχουν ισοπεδωθεί σπίτια και περιουσίες.

Τρία βράδια και κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, που μου το επιτρέπει η δουλειά μου, κατάφερα να βρεθώ κοντά στη φωτιά και σε ανθρώπους παραθαλάσσιων χωριών που πολλούς από αυτούς τους γνωρίζω και είναι φίλοι μου και να ενσωματωθώ στις δυνάμεις του Λιμενικού, όπου με τις δικές τους κατευθύνσεις από τον θάλαμο επιχειρήσεων είτε κουβαλούσαμε κόσμο, είτε προμήθειες καυσίμων και πρώτων ειδών ανάγκης για την επόμενη μέρα.

Συνήθως δεν τοποθετούμαι για κάποια δημοσιεύματα που είναι αναληθή και ανυπόστατα αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, κουρασμένος και εκνευρισμένος που ένας δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για κάποιον, αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι», έγραψε ο Ντάνος.

«Επειδή η κατάσταση είναι κρίσιμη και ευαίσθητη και η κούραση είναι τεράστια, προτείνω η πληροφόρηση προς τον κόσμο να είναι σωστή, αντικειμενική και αξιόπιστη», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/CSUte-OKPzG/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ