Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όταν ήρθε η Γερονικολού στην εκπομπή μου την έφερα σε δύσκολη θέση

Στην εκπομπή και στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης και μίλησε για την οικογένεια του, την εκπομπή του και το «ερωτικό» του παρελθόν με την Σίσσυ Χρηστίδου

Οι δυο τους θυμήθηκαν την κινηματογραφική τους συνεργασία στην ταινία «Μόλις Χώρισα».

«Πάντα ζητάω από το συνεργείο να βγαίνει έξω στις σκηνές φιλιού για να αισθάνεται άνετα η παρτενέρ μου», είπε ο ηθοποιός, ενώ η παρουσιάστρια θυμήθηκε πόσα αμήχανα είχε νοιώσει στις σκηνές που φιλιόταν με τον Τσιμιτσέλη «Ήμουν και πολύ έγκυος στην ταινία», είπε γελώντας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που έφερε σε αμήχανη θέση την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού. Αυτό συνέβη σε γύρισμα για την εκπομπή του, «Fishy», όπου η σύντροφός του ήταν η συνεντευξιαζόμενη και τις έθετε δύσκολες ερωτήσεις.

«Ήταν περίεργο να κάνω ερωτήσεις στην Κατερίνα Γερονικολού. Είναι δύσκολο. Την έφερα σε δύσκολη θέση, όταν ήρθε στην εκπομπή μου», παραδέχτηκε, καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Για την κορούλα του και τον ρόλο του ως πατέρας, τόνισε: «Δεν είμαι αυστηρός, δεν μου βγαίνει. Δεν την βλέπω συχνά, οπότε δεν μπορώ να είμαι αυστηρός. Προσπαθώ να την βλέπω όσο συχνά γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί να γίνω πατέρας, δεν μπορείς να το προγραμματίσεις αυτό. Είμαι πιο ευαίσθητος μετά τον ερχομό της κόρης μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ