Γιάννης Στάνκογλου: Σοκαρίστηκα και θύμωσα όταν διάβασα τις μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν όλα αυτά

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

«Πήρα ένα ρίσκο φέτος. Ηθελα να καταπιαστώ ολοκληρωτικά με το θέατρο. Έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και με τη φτώχεια. Η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι που έχω ξανακάνει, η εμπειρία μου στο θέατρο είναι μεγάλη», είπε για την παράσταση Killer Jo, την οποία σκηνοθετεί. «Με ενδιαφέρει η προσωπική μου πορεία. Αποτυχία για μένα είναι να είσαι σε ένα θίασο και να περιμένεις να περνάς καλά στη συνεργασία αυτή και να μην συμβαίνει».

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε ακόμα: «Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όρια στις σχέσεις μας. Όρια σεβασμού ο ένας απέναντι στον άλλο. Είναι δύσκολη δουλειά το θέατρο».

Όταν ήταν νεαρός έκανε ακρότητες, όπως και τώρα, αλλά έχοντας ένα «δίχτυ ασφαλείας». «Έχω ζήσει πολύ ωραία πράγματα, που όταν ήμουν μικρός δεν φανταζόμουν ότι θα κάνω. Νιώθω περήφανος που έχω ανοιχτή επικοινωνία με τα παιδιά μου».

«Πάντα είμαι ερωτευμένος. Στο φλερτ αντιδρώ σαν ένα 47άρη που έχει ζήσει τη ζωή του», δήλωσε.

Ό αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο ελληνικό θέατρο. Ο ίδιος σοκαρίστηκε και θύμωσε πολύ όταν διάβασε τις μαρτυρίες όσων κακοποιήθηκαν.

«Πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να φέρει αυτό που συνέβη και πολύ καλά έκαναν όσοι μίλησαν. Πρέπει να γίνει ένας οργανωμένος αγώνας και προσπάθεια ώστε να κρατηθούν τα όρια. Με σόκαρε όταν διάβαζα μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν αυτά. Λες πως ήταν δυνατόν να είμαι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και να μην έχω πάρει χαμπάρι;», κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ