Γιάννης Σπαλιάρας για Survivor: Έχουν συμβεί πράγματα που δεν τα μάθατε ποτέ

Στον καναπέ της εκπομπής «Dot» του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία που έζησε στο Survivor και στο πόσο καλό του έκανε η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης για την εικόνα του.

«Θεωρώ ότι ο κόσμος με έμαθε καλύτερα και με συμπάθησε στο Survivor. Στην Ελλάδα με γνωρίζανε, αλλά δεν ξέρανε… ποιος είμαι, δεν ξέρανε τον χαρακτήρα μου. Το Survivor για μένα ήταν μια ευλογία, έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και περπατάω έξω και με σταματάνε και μου ζητάνε φωτογραφίες, αυτό δεν αγοράζεται με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι ότι πιο όμορφο συνέβη στη ζωή μου. Νομίζω ότι παγιδευόμαστε στα στερεότυπα και μέσα από το Survivor μου δόθηκε η ευκαιρία να αναδείξω ποιος είμαι και μάλλον αυτό άρεσε στον κόσμο», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παιχνίδι συνέβησαν κάποια πράγματα που αν ο κόσμος τα μάθαινε ίσως να άλλαζε γνώμη για ιδιαίτερα αγαπητούς παίκτες.

«Έχουν συμβεί πράγματα στο Survivor που δεν τα μάθατε ποτέ. Νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να εκθέσει κάποιον μετά από τόσο καιρό. Αν τα βλέπατε η γνώμη σας για κάποιους, αρκετά αγαπητούς, θα άλλαζε».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ