Γιάννης Κουκουράκης: Ο «Κωνσταντής» απολαμβάνει τη θάλασσα στη Μήλο

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» ποζάρει στη Μήλο όπου βρέθηκε σε ένα διάλειμμα των παραστάσεων του έργου των Φοίβου Δεληβοριά – Δημήτρη Καρατζά «1821 – Η επιθεώρηση».

Στις 12 Ιουλίου αρχίζουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» και οι ηθοποιοί, αυτοί τουλάχιστον που έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους, επιστρέφουν άρον άρον στο πλατό, μετά από το μικρό διάλειμμα των προηγούμενων εβδομάδων.

Ειδικά για εκείνους που ανέλαβαν θεατρικές υποχρεώσεις, όπως ο Γιάννης Κουκουράκης, που παίρνει μέρος στην παράσταση των Φοίβου Δεληβοριά – Δημήτρη Καρατζά «1821 – Η επιθεώρηση», το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ σύντομο με λιγοστές ευκαιρίες για αποδράσεις.

Γι’ αυτό και ο «Κωνσταντής» εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, έσω και για λίγες ημέρες.

Η τελευταία απόδρασή του ήταν στη Μήλο, το αγαπημένο νησί των Κυκλάδων με τους εντυπωσιακούς γεωλογικούς σχηματισμούς και τις αχτύπητες παραλίες.

Απολαύστε τον σε μια φωτογραφία από το νησί που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, λίγο πριν επιβιβαστεί στο καράβι της επιστροφής που θα τον φέρει στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Βεάκειο Θέατρο, όπου θα τον δούμε την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

https://www.instagram.com/p/CQ7_s07LaM8/

https://www.instagram.com/p/CQ0l6BxrsJt/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ