Επιμένει ο Stan: Ήμουν παρών στο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού

O γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός απάντησε στις δηλώσεις των οικείων του Τζώρτζη Μονογιού που αμφισβήτησαν ότι βρίσκονταν στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως έγινε γνωστό, τις ώρες που ακολούθησαν το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού, ο Stan Αντιαπαριώτης, με ανάρτησή του στα social media, δήλωσε ότι ήταν παρών στο σημείο του δυστυχήματος και έγινε μάρτυρας της προσπάθειας απεγκλωβισμού των επιβατών από το μοιραίο αυτοκίνητο.

Όμως, την Τρίτη, ημέρα της κηδείας του επιχειρηματία, φίλοι και συγγενείς αμφισβήτησαν την αξιοπιστία των δηλώσεων του τραγουδιστή.

Απαντώντας, ο Stan έγραψε σε ποστ του στο Instagram:

«Συμμερίζομαι και κατανοώ απόλυτα τους οικείους του εκλιπόντος οι οποίοι έχασαν τον άνθρωπό τους και το μόνο που έχω να πω είναι τα θερμά μου συλλυπητήρια. Άπαντες γνωρίζουν ότι ήμουν παρών στο δυστύχημα, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές με οπτικό υλικό που έχουν στη διάθεση τους αλλά και με βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί ήδη στα μέσα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω υποβάλει ήδη κατάθεση στο στάδιο της προανάκρισης. Αυθόρμητα έσπευσα να βοηθήσω με όποιο δυνατό τρόπο μπορούσα -όχι για να παινευτώ ηρωισμούς – αλλά γιατί ανθρώπινα το ένστικτό μου με οδήγησε εκεί. Αυτά που αντίκρισα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όμως χάθηκε μια ζωή. Ας σεβαστούμε λοιπόν τον πόνο των αγαπημένων του ανθρώπων».

stan 1 2 3 4 5 6

Είχε προηγηθεί το Tweet του καλλιτέχνη: «Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ