Έλλη Κοκκίνου: Ανέλαβε την ευθύνη για τη γνωριμία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Άλλος ένας αστικός μύθος γύρω από τη Δέσποινα Βανδή κατέρρευσε με θόρυβο. Μετά από την λήξη των «εχθροπραξιών» με την Άννα Βίσση, με την οποία πλέον ανταλλάσσουν επισκέψεις για μπιρίμπα, με τις ευλογίες του Νίκου Κοκλώνη, τώρα και η Έλλη Κοκκίνου δηλώνει δημοσίως ότι είναι πολύ καλές φίλες. Και μάλιστα είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που κάποιοι επέμεναν ότι οι δύο τραγουδίστριες ήταν τσακωμένες για το πια έχει τα σκήπτρα της καρδιάς του Φοίβου.

Μάλιστα, η Έλλη Κοκκίνου έχει αναρτήσει και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να περιμένει τη φίλη της στο γυμναστήριο στα νότια προάστεια όπου συχνάζουν και οι δύο, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, του συντρόφου της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μιλώντας στις κάμερες σε εκδήλωση που έγινε πριν από κάποιες ημέρες, η Έλλη Κοκκίνου προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

«Με τη Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο. Εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο και της γνώρισα τον Αλέξανδρο και είναι πολύ ευχαριστημένη. Μιλάω για τον Αλέξανδρο τον γυμναστή μας» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου όπου πειράζει φιλικά τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη:

Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου μαζί στο γυμναστήριο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ