Ελένη Μενεγάκη: «Ζεν» κάτω από τον καυτό ήλιο της Άνδρου

Φωτιά πήραν οι λογαριασμοί των «επωνύμων» από τους χώρους των μίντια και της ψυχαγωγίας με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική που άφησαν πίσω στάχτη και αποκαΐδια εκεί που πριν από μερικές ημέρες ήταν δάσος, καλλιέργειες, σπίτια και επιχειρήσεις.

Ιδιαίτερα εκείνοι που ζουν στην περίμετρο της έκτασης που κάηκε ανεβάζουν έως αυτή τη στιγμή φωτογραφίες και βίντεο με σχόλια και παρατηρήσεις, άλλοτε μελαγχολικά και άλλοτε οργισμένα, για τις στιγμές αγωνίας που έζησαν και τις αποκαρδιωτικές εικόνες που αντικρίζουν σήμερα.

Η εξαίρεση στον κανόνα είναι φυσικά η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις διακοπές στην Άνδρο και απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης με θέα μια τη θάλασσα και μια το βουνό.

Και όταν δεν είναι μαζί της ο αγαπημένος της Ματέο Πανταζόπουλος ή κάποιο από τα παιδιά της, η Ελένη έχει για συντροφιά ένα βιβλίο και την ησυχία της.

Δείτε την αραγμένη στην βεράντα του ησυχαστήριού της, με άσπρο μαγιό που αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της, στην τελευταία φωτογραφίας της που ανάρτησε πριν από λίγα λεπτά. Και προσέξτε τη λεζάντα από δίπλα: «Ηρεμία» συστήνει η παρουσιάστρια, η έχει επανειλημμένα δηλώσει πως, εκτός από την οικογένειά της, τίποτα άλλο δεν μπορεί να ταράξει την ευτυχία της όταν βρίσκεται στο «χωριό» της.

https://www.instagram.com/p/CgRcrGQDOB8/

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ