Ελένη Φουρέιρα: Στο γυμναστήριο με γόβες λίγο πριν γεννήσει

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί η Ελένη Φουρέιρα, ένα αγοράκι, που περιμένει με λαχτάρα να πάρει στα χέρια της αυτή και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία.

Η γνωστή τραγουδίστρια και fashion icon μίλησε πρόσφατα σε μηνιαίο γυναικείο περιοδικό και περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, όταν μια αποκόλληση την υποχρέωσε να μείνει στο κρεβάτι, ακυρώνοντας όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Αναφέρθηκε επίσης εκτενώς στην προσπάθειά της να μείνει έγκυρος και στην αγωνία της μέχρι να περάσει ο κίνδυνος και να την διαβεβαιώσουν οι γιατροί ότι όλα οδεύουν ομαλά.

Εν αναμονή του ευτυχούς και γεγονότος, η Ελένη Φουρέιρα σταμάτησε να κρύβεται και μοιράζεται με τους fans στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η τελευταία ανάρτησή της είναι χαρακτηριστική. Η τραγουδίστρια ποζάρει με ακάλυπτη την φουσκωμένη κοιλίτσα της στο γυμναστήριο με γόβες και γυαλιά ηλίου αποδεικνύοντας ότι της έχει απονεμηθεί αντάξια ο τίτλος της «ελληνίδας Ριάνα».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CoP4vFkqNfS/

Ακούστε πως σχολίασαν το τελευταίο ποστ της Ελένης Φουρέιρα οι συνεργάτες του «Breakfast @ Star»:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ