Έλενα Τσαγκρινού: Με τον Mike δε βρισκόμαστε λόγω κορονοϊού

Τι είπε για τη Eurovision και τον Mike η Έλενα Τσαγκρινού η οποία ήταν καλεσμένη στο DOT.

 

 Η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε καλεσμένη στο καναπέ του DOT το μεσημέρι της Κυριακής. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision, τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι της αλλά και για τον σύντροφό της Mike.

 «Τα έχω ζήσει όλα το τελευταίο εξάμηνο. Περίμενα ότι θα αντιμετωπιστεί ως ένα act και ένα χαρούμενο performance, το οποίο θα κάνω με πολλή χαρά και είχε πολλά σχόλια. Λίγο τρόμαξα με τα σχόλια. Δεν τίθεται θέμα θρησκευτικό ή πολιτικό», σχολίασε η Έλενα Τσαγκρινού και πρόσθεσε: «Τώρα είμαι σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Το πρόγραμμά μου είναι σκληρό. Έχουμε συγκεκριμένες ώρες που κοιμόμαστε. Ξυπνάμε συγκεκριμένες ώρες για να κάνουμε πρόβες ου μπορεί να κρατήσουν και πέντε ώρες. Κάνουμε σταθερά φωνητική και υπάρχει συγκεκριμένη διατροφή. Αυτό με κάνει να συγκεντρώνομαι στον διαγωνισμό. Έχω υψηλές προσδοκίες από τη Eurovision και θέλω να κερδίσω».

«Με τον Mike είμαστε 4 χρόνια μαζί. Μιχάλη τον λέω. Το καταλαβαίνω με τα χρόνια πως μοιάζουμε. Μου αρέσει η σταθερότητα, είμαι πολύ καλά με τον Μιχάλη. Με τον Mike δε βρισκόμαστε. Όταν τον βλέπω, φοράει τη μάσκα του και φοράω τη μάσκα μου. Λόγω Covid δε μπορούμε να είμαστε μαζί στον ίδιο χώρο, γιατί είναι ευπαθής ομάδα. Είναι λίγο άσχημο αυτό και για τους δυο μας. Δεν ευχαριστιόμαστε το ότι είμαστε χώρια. Οπότε είναι μια περίοδος δουλειάς. Δε θα έρθει μαζί μου στη Eurovision. Εγώ φοβήθηκα πολύ για αυτόν, αλλά δεν το έδειξα. Μόλις τελείωσε όλο αυτό καταλάβαμε πως ήταν τεράστιο» είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Και αποκάλυψε για την περιπέτεια που πέρασε εκείνος με τον καρκίνο: «Φοβήθηκα πολύ για τον Mike, αλλά δεν το έδειξα καθόλου τότε. Μόλις τελείωσε όλο αυτό καταλάβαμε και οι δυο ότι ήταν τεράστιο».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ