Έλενα Κρεμλίδου: Δικαιώθηκε δικαστικά – Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό

Η γνωστή influencer, Έλενα – mariposa- Κρεμλίδου με μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγη ώρα ενημέρωσε τους ακολούθους της πως βγήκε καταδικαστική η απόφαση του δικαστηρίου για τον έναν από τους άνδρες που την εκβίαζαν με φωτογραφίες της, απειλώντας την για διαρροή τους στο διαδίκτυο.

Η πρώην Survivor, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά που ένιωσε για την έκβαση της δικαστικής διαμάχης που είχε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια, με ένα story στον λογαριασμό της. Στη δημοσίευσή της έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού. Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Η δημοσίευσή της στο Instagram:

ΕΛΕΝΑ ΚΡΕΜΛΙΔΟΥ

Όσα είχε πει η Έλενα Κρεμλίδου για τις απειλές που δέχτηκε:

Η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει σχετικά με το υλικό των φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, τον περασμένο Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα είχε πει σχετικά με την υπόθεση: «Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”» «Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα».

Το σχετικό βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ