Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Στις Άγριες Μέλισσες γίναμε όλοι οικογένεια για τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξή του έκανε λόγο για τις Άγριες Μέλισσες και τους συναδέλφους του που πρωταγωνιστούσαν μαζί. Αναφέρθηκε στις φιλίες που δημιουργήθηκαν και στον τρόπο που στηρίζουν ο ένας τον άλλο στις επόμενες δουλειές τους.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μιλώντας στο περιοδικό Hello και την Σόνια Μαγγίνα, περιέγραψε πως η τηλεόραση τον βοήθησε να επικοινωνήσει πιο άμεσα τη δουλειά του, αφού σαν μέσο έχει απήχηση σε περισσότερο κόσμο.

Μετά από τρία χρόνια συνεχώς γυρισμάτων για τις Άγριες Μέλισσες, σου λείπει η τηλεόραση;

Τέσσερις μήνες αποχής από την τηλεόραση δεν τους θεωρώ μεγάλο διάστημα. Αν μου λείπει όμως κάτι είναι η εμβέλεια που σου δίνει αυτό το μέσο καθώς επικοινωνείς την τέχνη σου. Δηλαδή, αυτό που πασχίζω να πετύχω κάθε βράδυ, σε κάθε παράσταση, στην τηλεόραση θα το είχα κάνει μία φορά και πιθανόν θα το είχαν δει πολύ περισσότεροι θεατές από εκείνους που θα έρθουν μέχρι τον Απρίλιο στο θέατρο.

Με τους συναδέλφους σας από τις Άγριες Μέλισσες στηρίζετε ο ένας τον άλλον στις επόμενες δουλειές σας, δίνετε ομαδικά σχεδόν το παρών σε θεατρικές πρεμιέρες. Τι είδους δεσμοί έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας;

Με τους ανθρώπους αυτούς για τρία χρόνια γίναμε οικογένεια, βλεπόμασταν περισσότερο απ’ ότι με τους γονείς, τα αδέρφια ή τους φίλους μας. Μοιραστήκαμε το χρόνο μας, την αγωνία μας, τη χαρά μας, τα κάτω μας, τα πάνω μας και την αλήθεια μας. Ότι είναι σημαντικό για εκείνους είναι και για μένα. Έχει δημιουργηθεί ένα κοινός παρονομαστής που ονομάζεται Άγριες Μέλισσες. Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.

Η Μαρία Κίτσου συνεχίζει να αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για σένα;

Τόσο η Μαρία όσο και κάποιοι ακόμα συνεργάτες μου από τη σειρά αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια, καθένα από τα οποία είναι μοναδικό και πολύτιμο.

Η επιτυχία των Μελισσών τι έφερε στη ζωή σου;

Αποδοχή, αγάπη, ευθύνη, όνειρα, και πίστη σε κάτι που είναι πάνω από μένα και φορά όλους τους ανθρώπους.

Το τρέιλερ της θεατρικής παράστασης 42497 που πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ