Δήμητρα Ματσούκα: «Αποφάσισα να λέω ναι σε ό,τι καλύτερο»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην Φωτεινή Λάσπα για την εκπομπή Ελένη του Mega κι αποκάλυψε πως μεγαλύτερο εμπόδιο στην καριέρα της ήταν η εμπορικότητά της κι όχι η εξωτερική της εμφάνιση.
«Ήμουν φιλόδοξο παιδί. Ήθελα να πετύχω σε ό,τι κάνω και είχα πολλά όνειρα. Μου αρέσει όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και θεωρώ ότι μου πάει πολύ η κάμερα. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία παρά η εμφάνιση μου», δήλωσε η ηθοποιός και ευχαρίστησε τον Βασίλη Νεμέα για τον πρωταγωνιστικό ρολό που της εμπιστεύτηκε στην σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Όπως είπε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ ανταγωνιστικός για τις γυναίκες

«Νομίζω ότι γενικά οι γυναίκες πρέπει να αποδείξουν διπλά την αξία τους. Στην αρχή της καριέρας μου μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν η εμπορική μου επιτυχία όχι το θετικό πρόσημο της εμφάνισής μου».

«Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό γιατί δυστυχώς δεν ήμουν έτοιμη», αποκάλυψε. «Για πολλά χρονιά αρνούμουν δουλειές, αλλά είναι πολυτέλεια. Αποφάσισα να λέω «ναι» σε ό,τι καλύτερο. Είμαι πολύ καλή στο να κλείνω καλά χρήματα για τις δουλειές μου, αλλά όχι και να τα λαμβάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Από ό,τι φαίνεται τα πάει καλά με τον χρόνο κι έχει συμβιβαστεί με το πέρασμά του. Αυτό δεν θα ήθελε να το αλλάξει, γιατί πιστεύει πως της προσδίδει ωριμότητα στην εμφάνισή της.

«Μέχρι στιγμής είμαι ok με την εμφάνισή μου. Όταν με δω αλλαγμένη θα ήθελα να είμαι ώριμη και γεμάτη και να προχωρήσω με αυτό το γεγονός. Θα ήθελα να μην είμαι μία από τις γυναίκες που δεν είναι συμβιβασμένες με τον χρόνο».

Η Δήμητρα Ματσούκα δήλωσε πως είναι οκ με την αναγνωρισιμότητά. Αφού έχει μάθει να μην την υπολογίζει στην προσωπική της ζωή.

Από αύριο θα βρίσκεται στην Κύπρο για παραστάσεις με το έργο «Η Μεγάλη Πλεκτάνη»

Δείτε όσα είπε η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή Ελένη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ