Δέσποινα Βανδή: Φτιάχνει τσουρέκια με την κόρη της και τις φίλες της και μοιράζεται μαζί μας το βίντεο

Η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για την κουζίνα είναι γνωστή. Έχει μοιραστεί πολλές φορές συνταγές και tips για λιχουδιές που παρασκευάζει με τους φίλους της, ενώ έχει εκθειάσει κατ’ επανάληψη και το ταλέντο του γιου της στην ζαχαροπλαστική.

Δύο εβδομάδες ακριβώς πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, η τραγουδίστρια επέλεξε να μπει στην υπέροχη κουζίνα της μαζί με την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και τις φίλες της για να φτιάξουν τσουρέκια.

Η Δέσποινα Βανδή, όπως είναι φανερό στο βίντεο που ακολουθεί, δεν φτιάχνει τσουρέκια για πρώτη φορά, σε αντίθεση με τη Μελίνα και τις φίλες της που μοιάζουν να μην έχουν ιδέα τι κάνουν.

«Λοιπόν κάνουμε τσουρέκια σήμερα και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί σε αυτό το σπίτι» ακούμε την τραγουδίστρια να λέει στην αρχή του βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok.

Η Δέσποινα έχει τα χέρια της μέσα σε μια ξύλινη σκάφη όπου έχει τοποθετήσει το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά και τα αρωματικά, και οι «βοηθοί» της ρίχνουν στα χέρια της το νερό και το βούτυρο για τη ζύμη.

Μετά από αναμονή αρκετής ώρας για να διπλασιαστεί το ζυμάρι, η τραγουδίστρια πλέκει επιτέλους τα τσουρέκια τα οποία βλέπουμε λαχταριστά κατά την έξοδό τους από τον φούρνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@desp1navandiofficial

Αντε και καλο μας Πασχα!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ