Δέσποινα Βανδή: Αποκάλεσε τον Γιάννη Πλούταρχο «συμπέθερο» μετά τη γνωριμία των παιδιών τους

Ο Γιάννης Πλούταρχος είχε την τιμητική του στο χθεσινό επεισόδιο του Chart Show.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής μουσικής σκηνής ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού σόου και τραγούδησε μερικές από τις πιο γνωστές επιτυχίες του. Αργότερα, κάθισε και στον καναπέ της Δέσποινας Βανδή για να μοιραστεί κάποιες από τις ιστορίες των τραγουδιών του.

Πριν αρχίσουν τη συζήτηση ωστόσο, η παρουσιάστρια φαίνεται πως είχε όρεξη για λίγη πλάκα με τον… «συμπέθερό» της.

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της, είχε καλεσμένο τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, ενώ στα παρασκήνια ήταν και η κόρη της Μελίνα. Η Δέσποινα σύστησε τα δύο παιδιά και αμέσως οι φήμες περί φλερτ είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να ισχύει τίποτα.

«Έκανες και παιδιά και επιτυχίες. Και όχι απλά παιδιά, καλλίφωνα παιδιά, τέλος πάντων μετά θα πάμε εκεί συμπέθερε. Αυτό που ήρθε το παιδί σου εδώ και ήρθε και το δικό μου εντελώς τυχαία εκείνη την ημέρα… Λέω ελάτε να σας γνωρίσω, γιατί αισθάνθηκα ότι έχουμε μεγαλώσει και μεγάλωσαν και τα παιδιά μας και είπα “έλα να σου γνωρίσω το παιδί ενός συνάδελφου”. Και βγήκαμε συμπέθεροι», είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Γιάννη Πλούταρχο να απαντά: «Βέβαια η κόρη σου είναι μια κούκλα, οφείλω να το πώ από όπου να πάρει…».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ