Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος του καλοκαιριού στην Σύρο

Η Δρόσω από τις «Άγριες Μέλισσες» και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός Γιώργος Παπαγεωργίου αντάλλαξαν όρκους αιώνας αγάπης και πίστης μπροστά σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους στον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς.

Ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου τελικά έγινε. Η τελετή που είχε προαναγγελθεί από καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Αυγούστου στο Δημαρχιακό μέγαρο Πωσειδωνίας στη Σύρο, από όπου κατάγεται η ηθοποιός και όπου ζει η οικογένειά της.

Το ζευγάρι προσήλθε λευκοντυμένο στο Δημαρχείο, συνοδευόμενο από λίγους συγγενείς και καλούς φίλους, από όπου αποχώρησε με κατεύθυνση την παραλία όπου έγινε η δεξίωση – πάρτι με καλεσμένους φίλους, συγγενείς και, φυσικά, όλο σχεδόν το καστ από τις «Άγριες Μέλισσες», που διέκοψαν για λίγες ημέρες τα γυρίσματά τους.

Η Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Γιάννης Βασιλώττος και πολλοί ακόμα ήταν εκεί για να ράνουν με ρύζι το ευτυχισμένο ζευγάρι που έφτασε στο πάρτι με ανοιχτό αυτοκίνητο και να τους ευχηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ