Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έχουν ζητήσει να φύγω από δουλειά και το πέτυχαν»

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και τα κακόβουλα σχόλια που γίνονται όταν πει κάποιος ηθοποιός την άποψή του για κάτι.

«Αυτό που έλεγαν παλιά ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι μια πραγματικότητα» είπε αρχικά σχετικά με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θέλει να μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους του

«Για να είμαι καλά χρειάζεται να έχω την υγειά μου και να χαίρομαι για τη δουλειά μου, να είναι καλά οι γύρω μου και να μπορώ να τους προσφέρω από λεφτά μέχρι αγάπη. Έχω πάρει και έχω δώσει πολλή αγάπη».

«Μπορεί να καταδικαστείς αν εκφέρεις τη γνώμη σου. Ό,τι πεις περνάει από λαϊκό δικαστήριο. Πάντα υπήρχαν καλοί και κακοί άνθρωποι. Απλώς τα πράγματα γίνονται με λίγο πιο αγριευτικό τρόπο. Δεν κοιτάω ποτέ τι γράφουν κάτω από αυτά που έχω πει. Τι νόημα έχει να ρουφάς δηλητήριο. Δεν είμαι κι εγώ τέλειος. Έχω και τις αδυναμίες μου, έχω και τα θέματά μου, δεν είμαι πρότυπο, ούτε θέλω να είμαι ούτε αισθάνομαι έτσι».

Χαρακτήρισε τη Βίκυ Σταυροπούλου «σίφουνα» και είπε πως έχουν έναν δεσμό άρρηκτο.

«Ας έρθει κάποιος να σπάσει τον δεσμό με τη Βίκυ» είπε με χιούμορ.

Ενώ αποκάλυψε πως παρά το γεγονός ότι δουλεύει στην τηλεόραση και το θέατρο για μεγάλο διάστημα, δεν έχει οικονομική ανεξαρτησία.

«Δεν το έχω λύσει το οικονομικό. Ήμασταν και λίγο σπάταλοι, να φροντίσουμε τους φίλους μας. Τα λεφτά μου τα έφαγα στα ταξίδια και στους φίλους μου και δεν μετανιώνω».

Οι προτάσεις που είχε φέτος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την τηλεόραση

«Φέτος είχα προτάσεις για την τηλεόραση, δεν ήταν κάτι να με ιντριγκάρει. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με σκέφτονται. Είναι πολύ δύσκολες εποχές να βάζεις τους δικούς σου όρους. Απλώς εμπιστεύεσαι. Οι συνεργάτες είναι ένα πράγμα που κοιτάζω στη δουλειά.

Αν και έχουν υπάρξει άνθρωποι που επειδή δεν ήθελαν εμένα είπαν «δεν θα είναι ο Χατζηπαναγιώτης». Και το πέτυχαν. Όταν το έμαθα είπα «πόσο καθάρματα είναι». Δε με γουστάρανε. Αυτό συμβαίνει όμως».

«Δεν θέλω η άποψή μου να δημιουργεί αντιπαραθέσεις.Όσο ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες έλεγε η γιαγιά μου. Καλύτερα να σιωπάς και να προσπαθήσεις να επικοινωνείς με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου», σχολίασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στην απογευματινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ