Χριστίνα Κολέτσα: Οι προτάσεις γάμου, οι απογοητεύσεις και η βοήθεια του Ματθαίου Γιωσαφάτ

Στο The 2Night Show της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Κολέτσα και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί δεν αποφάσισε να κάνει τη δική της οικογένεια. Αλλά και την ψυχανάλυση που τη βοήθησε να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και να προχωρήσει μπροστά στη ζωή της.

Παλαιότερα είχε σαν όνειρό της να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει τρία παιδιά. Αυτό όμως με τον καιρό, η Χριστίνα Κολέτσα το άφησε στην άκρη. Όπως παραδέχτηκε στον Γρηγόρη Αρναούοτογλου σχετικά με τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί: «Μου έχουν κάνει άπειρες. Στα social media μου κάνουν κάθε μέρα. Αν υπήρχε κάποια σοβαρή περίπτωση, θα είχα παντρευτεί. Όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για να σου είμαι ειλικρινής, ήταν το όνειρο της ζωής μου κι ήθελα να κάνω τρία παιδιά. Ήθελα να έχω οικογένεια.

Περνώντας τα χρόνια, έφαγα την μία απογοήτευση μετά την άλλη και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να μην το κάνω. Δεν είχα ποτέ αυτήν την ανασφάλεια ότι πρέπει να το κάνω.

Ήθελα πάντα να κάνω πράγματα, τα οποία μετά από πολλή σκέψη ήξερα ότι θα κάνω και τους γύρω μου ευτυχισμένους. Να κάνω δύο παιδάκια και να μην μεγαλώσουν σωστά, δεν θα το έκανα ποτέ. Φυσικά φταίω εγώ που δεν ευδοκίμησαν οι σχέσεις. Επειδή έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση έχω καταλάβει ότι οι επιλογές μας μάς καθορίζουν. Ο φόβος της δέσμευσης και της εγκατάλειψης με οδηγούσε σε λάθος επιλογές», παραδέχτηκε η Χριστίνα Κολέτσα.

Ακολούθησαν χρόνια ψυχανάλυσης με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ. Για τον οποίο μάλιστα έγραψε ένα ποίημα, την «Καφέ καρέκλα» και συγκινήθηκε πολύ όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το διάβασε στην εκπομπή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ