Άντζελα Γκερέκου: Αυτό ήταν το μεγάλο παράπονο του Τόλη Βοσκόπουλου, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω

Η μεγάλη δικαστική περιπέτεια του Τόλη Βοσκόπουλου για τις φορολογικές του εκκρεμότητες απασχόλησε ένα μέρος της συζήτησης της Άντζελας Γκερέκου και του Νίκου Χατζηνικολάου.

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου ήταν η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας: «Το Μαράκι ήρθε στον κόσμο λίγο νωρίτερα και φοβηθήκαμε ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε. Ήταν μια αγωνίστρια από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή πρόωρα. Εκεί νιώσαμε και οι δύο πόσο ευάλωτοι είμαστε και οι δύο» είπε η Άντζελα Γκερέκου για την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος τα τελευταία χρόνια είχε απομονωθεί και δεν ήθελε να μιλά και να δίνει συνεντεύξεις, όπως είπε η Άντζελα Γκερέκου. Και συνέχισε με μια αναφορά στο μεγάλο παράπονο του μεγάλου τραγουδιστή: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτά που θα πω. Αλλά αν δε τα πω και τώρα πότε να τα πω; Τώρα που έφυγε από τη ζωή μπορώ να πω ότι πληγώθηκε από τη χώρα, από το νομικό σύστημα, από το δικαστικό σύστημα, από τις αδικίες που έγιναν σε βάρος του, από τους δημοσιογράφους, τα δελτία ειδήσεων που άλλοι σεβάστηκαν και άλλοι όχι. Ένας άνθρωπος που τώρα θα το πω κι εγώ δεν τον ήξερα καλά, έδινε, βοηθούσε σιωπηρά. Παιδιά που ήταν εξαρτημένα τα έστειλε στα καλύτερα. Βοηθούσε, βοηθούσε, βοηθούσε. Ενώ ήταν από τους πιο καλοπληρωμένους δεν είχε καμία πρακτική σχέση με το χρήμα. Είχε κοντά του ανθρώπους που δεν εκμεταλλεύονταν; Ήταν καλά.

Η φορολογική περιπέτεια του Τόλη ήταν απόρροια ενός διαζυγίου. Ήταν 10 χρόνια στα δικαστήρια. Το έζησα κι εγώ. Αθωώθηκε η άλλη πλευρά με την εξής δικαιολογία, ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ακριβώς σώας τας φρένας. Αθωώθηκαν με αυτό το επιχείρημα από μια Δικαιοσύνη που δεν έκανε σωστά τη δουλειά της. Όλη του η περιουσία κατασχέθηκε από το κράτος. Αυτοί που λένε ότι ο Τόλης έκλεψε το κράτος έγινε το αντίθετο. Έχασε όλη του την περιουσία από μια κακοδικία. Κάποιοι έπεσαν σαν τα κοράκια να τον φάνε. Από τότε είπε δεν θέλω να μιλήσω. Μιλούσε με τη δουλειά του».

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Και συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου στη συνέχεια πως ο Τόλης Βοσκόπουλος έλεγε: «Εγώ που βοήθησα τόσο πολύ τα κανάλια στην αρχή τους και έβγαινα χωρίς τίποτα και έκανα αυτές τις τεράστιες επιτυχίες και τα νούμερα δεν ζήτησα ποτέ τίποτα. Λίγη ανθρωπιά, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητάω. Και δεν την είχα άρα δεν θέλω να μιλήσω μαζί σας». Έλεγε πάντοτε όμως ότι δεν φταίνει όλοι. Φταίνε κάποιοι», για να δείξει το παράπονό του και από τα μέσα ενημέρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ