Άντζελα Γκερέκου: Ήταν καρμική και ευλογημένη η συνάντησή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο

H εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκαν την πρώτη τους καλεσμένη για φέτος. Η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τις αναμνήσεις της από τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο, ανακαλεί στιγμές από τη ζωή και τον γάμο τους.
Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους και αποκάλυψε το μεγάλο του παράπονο. Όπως, επίσης εξήγησε γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση με τον ρόλο της στη σειρά η Γη της Ελιάς. Ακόμη μοιράστηκε τις σκέψεις της για το πολιτικό της μέλλον.

Η Άντζελα Γκερέκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η εκπομπή κι ακούστηκαν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου. «Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα;» την ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές» σχολίασε ο οικοδεσπότης της εκπομπής.

Η Άντζελα Γκερέκου ζήτησε συγνώμη για τη συγκίνηση που δεν μπόρεσε να κρύψει και άρχισε να μιλάει για την πρώτη της γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά. Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η ηθοποιός για την καρμική γνωριμία τους.

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

«Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του κι εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του», συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ