Αντίνοος Αλμπάνης: Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να γελάει ο κόσμος! Γίνεται;

Στην παρέα του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης σήμερα και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια στο θέατρο και για τον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Όπως ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός είναι λάτρης της κωμωδίας παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι ρόλοι του ήταν μέχρι τώρα δραματικοί. Ο πρόσφατος ρόλος του στο θέατρο στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», έχει και κωμικά στοιχεία: «Μου αρέσει η κωμωδία πολύ. Τώρα, ο ρόλος μου στην παράσταση έχει κωμικά στοιχεία. Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση. Δεν διαλέγω, με διαλέγουν στις δουλειές. Εάν σκάσει κάτι μπαίνω στη διαδικασία να το συντονίσω, αυτό έκανα τώρα. Στο θέατρο από εδώ και πέρα θέλω να κάνω μόνο κωμωδίες. Θέλω να ανεβαίνω στη σκηνή και να γελάει ο κόσμος! Γίνεται;»

Και συνέχισε μιλώντας για τη σειρά Maestro: «Ήταν τόσο ωραίο αυτό που συνέβη στο «Maestro» που σε πιάνει θλίψη για το μετά. Δεν έκατσα σερί στους Παξούς για τα γυρίσματα. Είχα τη δυστυχία της μετακίνησης, γιατί είναι ακριτική περιοχή. Δεν ξέρω τι αίσθηση είχα και άλλες σειρές έχουν αυτήν τη θεματολογία. Ήξερα ότι θα είναι μία δουλειά που θα είχαμε δώσει το 3.000% του εαυτού μας, ότι θα είναι προσεγμένη δουλειά», δήλωσε για τα απαιτητικά γυρίσματα.

Το Maestro άνοιξε μια πόρτα προς τα έξω για τις ελληνικές παραγωγές: «Είναι ένα πεδίο το οποίο ανοίγει επιτέλους και μπορεί να χτυπήσει κάποια καμπανάκια στους παραγωγούς και να αρχίσουν να φροντίζουν περισσότερο τις δουλειές τους. Γιατί αυτό είναι το θέμα, ότι κάνουμε παραγωγές για την εδώ αγορά. Ας μείνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να μπει και άλλη μία σειρά στο Netflix , είναι σπουδαίο και σημαντικό». Ενώ για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων είπε ότι: «Δεν έχω ενημέρωση για το πότε ξεκινάμε γυρίσματα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν πάω να δημιουργήσω αναμονή κοινού, δεν έχω πραγματικά ενημέρωση», πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο Καλό Μεσημεράκι.

Όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης στον Νίκο Μουτσινά:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ