Άννα Βαγενά: Η πολύχρονη καριέρα και η σχέση ζωής με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Στο The Night Show βρέθηκε η Άννα Βαγενά και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη ζωή της και ιδιαίτερα για τα 44 χρόνια που πέρασε μαζί με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Μια συζήτηση που της έφερε δάκρυα συγκίνησης στα μάτια στην ανάμνηση του μεγάλου δημιουργού.

Τα έξι χρόνια που πέρασαν από την απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη την έχουν σημαδέψει: «Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από την φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν, εντάξει. Καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτας μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Ο Λουκιανός ήταν όλα! Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής και ήταν και μάγκας. Τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη και εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό. Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Τώρα θα συγκινηθώ. Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού», είπε η Άννα Βαγενά για τον χαρακτήρα του.

Ενώ η ηθοποιός ανέφερε ότι ποτέ δεν είχαν γίνει επεισόδια σε συναυλίες του, παρά το γεγονός υπήρχε μεγάλη προσέλευση κόσμου: «Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δεν γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δεν στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός», πρόσθεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Άννα Βαγενά στη συνέχεια είπε πως δεν έχει πια προτάσεις για τηλεοπτικούς ρόλους: «Τα τελευταία χρόνια δεν μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεόραση. Δεν είχα τις προτάσεις που θα έπρεπε να έχω στον κινηματογράφο αν και πήρα το βραβείο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όταν έκανα «Το προξενιό της Άννας». Ήμουν πολύ όμορφη και αποδείχθηκε ότι ήμουν καλή ηθοποιός. Στα τελευταία γυρίσματα τα έφτιαξα με τον Λουκιανό». Ενώ έκανε μεγάλη προσωπική προσπάθεια για να εξελιχθεί στην καριέρα της: «Την καριέρα μου την έφτιαξα εγώ. Τρία χρόνια μετά την ταινία πήγα στη Λάρισα και ξεκίνησα το θεσσαλικό θέατρο. Πήρα τη ζωή στα χέρια μου» και αμέσως μετά αναφέρθηκε στις βιντεοταινίες που έχει κάνει: «Δεν ήταν το επίπεδο καλό στις βιντεοταινίες. Τις γυρίζαμε πολύ βιαστικά. Δεν τις απαρνούμαι τις έκανα γιατί χρειαζόμασταν τα χρήματα», πρόσθεσε στο The 2Night Show.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ