Αναστασία Τσιλιμπίου – Αυτή η νύχτα μένει: Μετά από έναν βιασμό δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος

Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», Αναστασία Τσιλιμπίου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ σχετικά με τον ρόλο της και όσα γράφονται γι’αυτήν στα social media κατά καιρούς.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Αναστασία Τσιλιμπίου ήταν πως ενώ είναι πολύ νέα ηθοποιός, ο κόσμος την γνωρίζει πολλά χρόνια, από την πρώιμη ηλικία των 10 ετών που πήρε και τον πρώτο της ρόλο στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Η σειρά είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία για το θέμα της και το δυνατό καστ ηθοποιών που συμμετείχαν.

Η ηθοποιός εργάζεται από πολύ μικρή, ξεκινώντας από το μόντελινγκ: «Ξεκίνησα από το μόντελινγκ και μετά συνέχισα σε σειρές. Ήταν δύσκολη η σκηνή του βιασμού στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Κατάλαβα μέσα από το ρόλο μου ότι μετά από έναν βιασμό δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος.

Είναι ωραίο να εκφράζονται οι άνθρωποι είτε για την αγάπη τους είτε για τη δουλειά τους. Τώρα, λίγο πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη, διάβαζα αρνητικά σχόλια για μένα. Ο καθένας βγάζει τη χολή του χωρίς να σκέφτεται αν αυτό που λέει εγώ θα το σκέφτομαι για μέρες. Έχω διαβάσει τα πάντα, ότι είμαι ατάλαντη, χαζή», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού για όσα διαβάζει και την επηρεάζουν άμεσα.

Στα «Μαθήματα Κωμωδίας» όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο, έχει βρει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο έκφρασης: «Η κωμωδία είναι ένας τρόπος να γελάσεις με αυτά που σε βασανίζουν. Έχω σχέση από απόσταση. Το αγόρι μου δεν βλέπει το «Αυτή η νύχτα μένει» γιατί στεναχωριέται. Η σχέση από απόσταση θέλει υπομονή, επικοινωνία και εμπιστοσύνη», πρόσθεσε η Αναστασία Τσιλιμπίου στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Τάσο Μπιμπισίδη.

Δείτε το απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ