Αμπερ Χέρντ: Αυτό είναι το σπίτι που πούλησε για να πληρώσει τον Τζόνι Ντεπ (Φωτογραφίες)

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες δικαστικές διαμάχες των εποχών έχει έρθει στο τέλος της, με το δικαστήριο να αποφασίζει ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ θα πρέπει να καταβάλει στο σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, το αστρονομικό ποσό των 10,1 εκατ. ευρώ για δυσφήμιση.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, όμως, η 36χρονη ηθοποιός δεν έχει τους πόρους για να πληρώσει στον 59χρονο Ντεπ το συγκεκριμένο ποσό, με αποτέλεσμα η ίδια να χρειάζεται να ξεπουλήσει την περιουσία της.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ένα από τα πρώτα πράγματα που βγήκαν στο… σφυρί ήταν το ιδιόκτητο σπίτι της στην Καλιφόρνια έναντι ποσού που ανερχόταν στο 1 εκατ. ευρώ περίπου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη «New York Post», η πώληση έλαβε χώρα στις 18 Ιουλίου, ενώ η Χερντ φέρεται να είχε αγοράσει το σπίτι το 2019 για 520 χιλιάδες ευρώ περίπου, κάτι που σημαίνει ότι η αξία του σχεδόν διπλασιάστηκε.

Η εν λόγω ιδιοκτησία έχει συνολική έκταση περίπου 6 στρεμμάτων και βρίσκεται στην έρημο Μοτζάβε, της Κομητείας του Σαν Μπερναντίνο.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα περιλαμβάνει και δύο μικρότερα δωμάτια που χρησιμεύουν ως ντουλάπες), τρία μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι εξοπλισμένο με τζάκι και μπαρ, μια τραπεζαρία με θέα στα βουνά και μία πλήρως εξοπλισμένη και επενδυμένη με ξύλο κουζίνα. Το μπάνιο της κύριας κρεβατοκάμαρας διαθέτει επίσης ένα πέτρινο ντους με δύο εισόδους και μια ενσωματωμένη μπανιέρα, ενώ στην πίσω αυλή υπάρχει και μια κατά παραγγελία ξύλινη γέφυρα που οδηγεί σε ένα κιόσκι πάνω σε ένα λόφο, με θέα ολόκληρη τη γειτονιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μεσιτικό πρακτορείο «The Glen Realty»:

Δείτε το βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ