Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Απαντά στη σύζυγο του Φιλιππίδη που τον κατηγόρησε για φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό

Κατάθεση στη δίκη του συζύγου της, Πέτρου Φιλιππίδη, έδωσε η Ελπίδα Νίνου, η οποία μεταξύ άλλων έθεσε στο δικαστήριο ένα ερώτημα σχετικά με τη «φιλία» του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και του κατηγορουμένου.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, είναι μία από τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για βαριά εγκλήματα σεξουαλικής πράξης.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Ελπίδα Νίνου ανέφερε στο δικαστήριο: «Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε συνεργαστεί πολλές φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ. Πρόσφατα συνεργάστηκαν και στο “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”. Είχαν βγάλει και φωτογραφίες μαζί. Μάλιστα στην αλλαγή του χρόνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε κάνει δώρο στον σύζυγό μου ένα γούρι για “καλή χρονιά”. Πώς γίνεται ο κύριος Μπουρδούμης να έχει φιλικές καλές σχέσεις με αυτόν που έχει κατηγορήσει η σύζυγός του;».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απάντησε, με τη σειρά του, στα όσα ισχυρίστηκε η Ελπίδα Νίνου στο δικαστήριο ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει φιλία με τον κατηγορούμενο πρώην συνάδελφό του.

«Ουδέποτε είχα φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη παρά μόνο επαγγελματικές. Με τον ίδιο άλλωστε είχαμε συζητήσει αρκετούς μήνες για το θέμα της Λένας Δροσάκη πολύ πριν ξεκινήσει το κίνημα του #metoo. Σε ό,τι αφορά το γούρι για εκείνη την Πρωτοχρονιά που αναφέρθηκε στο δικαστήριο θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: όταν έπαιζα στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην ΕΡΤ έκανα δώρο ένα γούρι σε όλους τους ηθοποιούς και το συνεργείο σε μια ομαδική αποστολή που υλοποίησε η παραγωγή. Ουδέποτε έστειλα προσωπικό δώρο στον Πέτρο Φιλιππίδη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ