Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τα πράγματα στον χώρο μας ήταν έτσι όπως τα ξέραμε

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξήγησε γιατί δεν εξεπλάγη με την αποκάλυψη των περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θέατρου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, στο ελληνικό #metoo και απαντάει έμμεσα στους συναδέλφους της που ισχυρίζονται ότι έπεσαν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις.

-Πώς σχολιάζετε τα όσα συνέβησαν με το #metoo;
-Παντού συμβαίνουν αυτά, όμως είμαστε ο μόνος κλάδος πέρα από την κα Μπεκατώρου που αποφάσισε να μιλήσει και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, που τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να καθαρθεί. Θέλω να συγχαρώ του/τις συναδέλφους που είχαν τα κότσια να βγουν και να κάνουν αυτές τις καταγγελίες, είμαστε πάντα δίπλα τους. Ήταν ευεργετικό αυτό που έκαναν.

-Πέσατε από τα σύννεφα με κάποια από όσα ακούστηκαν ή λίγο πολύ τα γνωρίζατε;
-Δεν έπεσα δυστυχώς καθόλου. Ήταν πράγματα που γνωρίζαμε, αλλά δεν ήμουν παρούσα σε κανένα περιστατικό. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα ξέραμε, μην πω και χειρότερα.

-Είχατε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη;
-Ναι, για μια πολύ μικρή συνεργασία. Δεν έχω την καλύτερη εντύπωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έβλεπα από τον τρόπο που συμπεριφερόταν γενικά και από τον τρόπο που μίλαγε για συναδέλφους ότι… εντάξει. Συν του ότι από πριν είχα ακούσει τα χίλια μύρια όσα.

-Ήρθατε αντιμέτωπη με τέτοιου είδους συμπεριφορές;
-Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της έχει συμβεί στον δρόμο της. Ήταν όμως, περιπτώσεις που μπόρεσα να διαχειριστώ. Ή έφευγα, ή έκανα ολόκληρη εξήγηση ότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε μην μου δώσετε τον ρόλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ