Άλεκ Μπάλντουιν: Ποινικές κυρώσεις για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς – Πουλά βίλα 29 εκατ. δολαρίων

Αντιμέτωπος με ποινικές κυρώσεις είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», πριν από έναν χρόνο.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή, αφού ο ηθοποιός τη σκότωσε κατά λάθος όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε, στις 21 Οκτωβρίου 2021. Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, είχε τραυματιστεί επίσης από τον πυροβολισμό.

Τα άσχημα νέα ήρθαν μετά από ένα Σαββατοκύριακο κατά το οποίο ο ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το έβδομο παιδί του με τη Χιλάρια Μπάλντουιν.

Σε επιστολή προς το οικονομικό συμβούλιο της πολιτείας, ζητώντας χρηματοδότηση για τη δίωξη της υπόθεσης, η εισαγγελέας της Σάντα Φε, Mary Carmack-Altwies, δήλωσε ότι είναι «έτοιμη» να καταθέσει κατηγορίες εναντίον τεσσάρων ατόμων.

Είπε ότι «εξετάζει όλους τους νόμους περί ανθρωποκτονιών και τυχόν νόμους περί όπλων σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα του Νέου Μεξικού».

«Ένας από τους πιθανούς κατηγορούμενους είναι ο γνωστός κινηματογραφικός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν», έγραψε, προσθέτοντας ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν τέσσερις ξεχωριστές ποινικές δίκες.

Εν μέσω όλων αυτών των εξελίξεων, ο Μπάλντουιν έθεσε προς πώληση την περασμένη εβδομάδα το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο, τη βίλα των 29 εκατομμυρίων δολαρίων στο Long Island.

Πηγή: Daily Mail

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ