Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν θα υπάρξει ρόλος όπως στις Άγριες Μέλισσες θα ξανακάνω τηλεόραση

Η κάμερα της εκπομπής Ελένη συνάντησε τον Αιμίλιο Χειλάκη και ο ηθοποιός μίλησε για τις νέες του δουλειές στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη συντροφικότητα, για την εκτίμηση που τρέφει για το άλλο φύλο, ενώ εξήγησε γιατί δηλώνει εραστής και όχι σύζυγος της τηλεόρασης.

«Η λέξη σύντροφος είναι πολιτική γιατί είσαι με τον άνθρωπο που ζεις μαζί του και τρως από το ίδιο πιάτο. Πιστεύω στη συντροφικότητα. Με τον σύντροφό μας είμαστε συνεργάτες σε ένα πολύ υπέροχο έργο που λέγεται ζωή. Με την Αθηνά είμαστε σαν δύο άνθρωποι που συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Διαφωνούμε ριζικά και αν δεν πούμε τη γνώμη μας ο ένας στον άλλον δεν πρόκειται να προχωρήσουμε».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη παράσταση «Μήδεια» που ολοκληρώνεται αύριο στο Ηρώδειο.

«Τον χειμώνα θα είμαι στην Κρήτη για 2,5 μήνες για να γυρίσω την ταινία «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη. Λέω πολλές φορές μη με ρωτάτε γιατί έκανα αυτήν τη δουλειά, ρωτήστε με γιατί την κάνω ακόμα. Έχω μετανιώσει για συνεργασίες που είπα όχι. Λέω όχι συνήθως είτε γιατί δεν έχω χρόνο είτε γιατί αυτός που μου το λέει δεν θέλω να συνεργαστώ μαζί του. Έχω πει ‘όχι’ σε συνεργασίες και όταν ήμουν πιο μικρός και δεν είχα λεφτά. Μπορούσα να επιβιώνω και με λίγα».

Ο ίδιος μίλησε για τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του μεγαλώνοντας.

«Τα λάθη που έχω κάνει μεγαλωμένος πατριαρχικά, μου έδειξαν τι πρέπει να κάνω σωστά. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας μπόρεσα να κάνω την οικογένεια που έχω σήμερα με την Αθηνά, τους φίλους που έχω. Πόσο να ξεφύγεις από τα πατριαρχικά πρότυπα που υπάρχουν; Έχω μάθει να αγαπάω πάρα πολύ την σκέψη που είναι πιο πολυσχιδής από τη δική μου κι έτσι πολύ συγκεκριμένοι φίλοι μου και συντελεστές είναι γυναίκες».

Όσο για την τηλεόραση, δηλώνει:

«Είμαι εραστής και όχι σύζυγος της τηλεόρασης. Όταν θα υπάρξει κάτι όπως ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες ευχαρίστως να το κάνω. Οι κακοί είναι οι πιο ενδιαφέροντες ρόλοι, είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι οι πάσχοντες. Μου αρέσει να είμαι ο δρώντας χαρακτήρας», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ