Άγγελος Μπράτης: Οι θυσίες για τη μόδα και το πέρασμα από το GNTM και το J2US

Ο Έλληνας σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης, ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Μετά από μια πορεία, κατά την οποία κόπιασε αρκετά μέχρι να έρθει η καταξίωση, στον χώρο της μόδας, ο Άγγελος Μπράτης παραδέχτηκε πως άξιζε κάθε βήμα και κάθε θυσία. Γιατί στη διάρκειά της ήρθαν και οι μεγάλες συνεργασίες και η καταξίωση. Βέβαια τίποτα δεν έγινε χωρίς θυσίες και πολλές ώρες δουλειάς.

Ο Άγγελος Μπράτης διατηρεί το brand name του στα ντεφιλέ για πάνω από 20 χρόνια και όπως αποκάλυψε στους παρουσιαστές του «Στούντιο 4», τα πρώτα χρόνια αφιέρωσε ακόμη και τα καλοκαίρια του. Ενώ το κόστος για να στηθεί η επιχείρησή του ήταν μεγάλο και συχνά υπερέβαινε τις δυνατότητές του. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν τον απέτρεψε ποτέ από τον στόχο του: «Η μόδα είναι μία, η αλήθεια όμως είναι ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Δεν έχω δει ποτέ δύο ίδια σώματα σε δύο μοντέλα. Όλοι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό σώμα, απλά πρέπει να το αποδεχτείς όπως είναι.

Εμένα τα περισσότερα μου ρούχα δεν έχουν νούμερα και παίρνουν το σχήμα του σώματός σου. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, όσο πιο ωραίο σώμα έχεις, τόσο πιο καλά θα πέφτουν και τα ρούχα πάνω σου.

Είναι πολύ απλό, ο κορσές είναι το ίδιο σου το σώμα. Εγώ ράβω τα ρούχα πάνω στις πελάτισσές μου. Έχω πει πολλές φορές όχι σε πελάτισσές μου που δεν μου άρεσε πάνω τους το ρούχο. Αλλά πάντα έχω και άλλη επιλογή».

Το σχόλιο του Άγγελου Μπράτη:

Επίσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του GNTM: «Μου έκανε πάρα πολύ καλό η τηλεόραση, με έκανε πιο εξωστρεφή, ήμουν πάντα πολύ εσωστρεφής, δεν ήθελα πολύ κόσμο, με έκανε να βλέπω τον εαυτό μου γιατί πριν έλεγα «ποιος είναι αυτός ο τύπος;».

Στο GNTM χαρακτηρίστηκε αυστηρός, αρχικά: «Ήμουν αυστηρός, μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά είπα «κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή». Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα «τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα.

Από ένα σημείο και μετά το παίρνεις απόφαση, λες εντάξει, δε θα έρθει η Ζιζέλ και σήμερα. Την πρώτη χρονιά δεν έβγαινα από το σπίτι μου και είχα απαγορεύσει να μου δείχνουν. Δεν ήμουν έτοιμος, δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη καθενός, οπότε όλα τα κομπλιμέντα που πήρα δεν τα διάβασα», συμπλήρωσε για τις πρώτες εντυπώσεις που άφησε η συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του Star.

Ο Άγγελος Μπράτης για το GNTM:

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε επίσης για τη σύντομη συμμετοχή του στο J2US, σχολιάζοντας: «Ήταν υπέρβαση για εμένα να τραγουδήσω πάνω στη σκηνή», για τη δοκιμασία να τραγουδήσει στο πλευρό της Σαμπρίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ