Αγγελική Ηλιάδη: Έμεινα 1.5 μηνά στο σπίτι με κορονοϊο, δεν το πέρασα ευκολά

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» και μίλησε στον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη για τα παιδιά της, την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την περιπέτεια υγείας, όταν  νόσησε με κορονοϊό.

Αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε: «Τα δύσκολα τα λύνω μόνη μου. Το μυστικό μου για τα δύσκολα είναι ότι όλα περνάνε. Απλώς αυτό πρέπει να το δουλέψεις. Τα παιδιά βοηθούν πολύ σε αυτό. Σε επαναφέρουν σε καλή ψυχολογία» και πρόσθεσε:  «Όλοι αξίζουμε δεύτερες και τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και τόσο αυστηροί. Με τις ευκαιρίες που δίνουμε στους ανθρώπους τους βοηθάμε να γίνουν καλύτεροι και να βελτιώσουν τα λάθη τους. Σε εμένα πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε να δοθούν δεύτερες ευκαιρίες».

 Για την απόφασή της να προχωρήσει στη ζωή της είπε: «Είναι κάτι που έρχεται φυσικά και φυσιολογικά με το πέρασμα του χρόνου. Οι πληγές δεν κλείνουν, υπάρχει μια επούλωση και μια σχετική ψυχική ηρεμία. Κανένας άνθρωπος δεν θέλει να ζει μόνος. Θέλουν έναν σύντροφο» και συμπλήρωσε: «Κάθε γυναίκας και άνδρα οφείλει να φτιάξει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος. Εγώ είμαι υπερπλήρης με τα δυο παιδιά μου και τα τελευταία χρόνια έχω συνηθίσει να είμαι μόνη μου».

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό τέλος ανέφερε: «Δεν πέρασα ελαφριά τον κορονοϊό. Έμεινα 1,5 μήνα στο σπίτι. Ήμουν 20 μέρες με πυρετό, είχα εξάντληση και βήχα. Δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου. Είχα πάθει κατάθλιψη και δεν έβγαινα ούτε στο μπαλκόνι. Μου είχε στοιχίσει που ήμουν μακριά από τα παιδιά μου».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ