Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια μιλάει για το ντεμπούτο της στην «Γη της Ελιάς»

Η Αφροδίτη Λιάντου κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη νέας σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και αποκαλύπτει τη συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της.

Η Αφροδίτη Λιάντου, η κόρη του Γιώργου Λιάντου και της Εβελίνας Παπούλια ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στις τηλεοπτικές οθόνες μας στο φθινόπωρο στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Γη της Ελιάς».
Και, παρότι μιλάμε για ντεμπούτο, η Αφροδίτη δεν είναι τελείως άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Πριν από κάποια χρόνια έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Μπρούσκο» των ίδιων δημιουργών σε ένα επεισόδιο στο οποίο την ακούσαμε να τραγουδάει.

Όμως, αυτή τη φορά η παρουσία της θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της δράσης της σειράς, αφού θα υποδύεται την Μυρτάλη Βρεττάκου, τη νεαρή κοπέλα που ερωτεύεται τον Στέφανο Καπερνάρο -τον υποδύεται ο Liam Ireland- και μαζί γίνονται η αφορμή για να ξεδιπλωθεί μια ιστορία πάθους και αντεκδίκησης με φόντο το άγριο τοπίο της Μάνης.

Λίγο πριν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως ηθοποιός, η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε στο περιοδικό Gala, στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση στον οποίο αποκάλυψε τον λόγο που επέστρεψε στην Ελλάδα από το Λονδίνο, την αντίδραση των γονιών της στις επαγγελματικές επιλογές της και την συμβουλή που της έδωσε η μητέρα της.

«Ο στόχος μου ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν μου άρεσε καθόλου η ζωή στο Λονδίνο. Γύρισα ακριβώς τη στιγμή που προέκυψε η καραντίνα στην Ελλάδα. Σκεφτόμουν ότι ίσως επέστρεφα στην Αγγλία όταν τελείωνε όλο αυτό. Τελικά, τράβηξε πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν, άρχισαν να γίνονται πράγματα εδώ, οπότε προς το παρόν έχω παγώσει μέσα μου την ιδέα του έξω» είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

«Δεν ήταν στα πλάνα μου η υποκριτική. Η ευκαιρία ήρθε σε μια περίοδο όπου όλα ήταν στάσιμα με τη μουσική λόγω της πανδημίας, και θεώρησα τη στιγμή καλή για να δω εάν μου αρέσει και αυτή η προοπτική. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Ένιωσα τυχερή που ήρθε μια ευκαιρία τη στιγμή που ήταν όλα παγωμένα. Θεώρησα ότι θα μάθαινα πράγματα μέσα από αυτό. Θα ήταν λάθος μου να μην το κάνω».

Όσο για τους γονείς της και τη στάση τους απέναντι στις επιλογές της, η Αφροδίτη Λιάντου νιώθει απόλυτα προστατευμένη.
«Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου και είχα ανέκαθεν την υποστήριξή τους. Ήξεραν την κλίση μου. Ήταν χαρούμενοι που από πολύ μικρή ηλικία ήμουν προσανατολισμένη και ήξερα τι ήθελα. Εννοείται ότι τώρα που κάνω τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας μου και του πατέρα μου.

Και πριν προκύψει αυτή η συνεργασία κάναμε μαθήματα με τη μητέρα μου για κάποιες άλλες οντισιόν στις οποίες συμμετείχα. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας διαβάζαμε έργα, περνάγαμε ρόλους, με βοηθούσε πολύ στα τεχνικά κομμάτια. Στη σειρά τώρα έχω πολλές σκηνές που απαιτούν, για παράδειγμα, να κλάψω και χρειαζόμουν τη βοήθειά της στο πώς θα το καταφέρω».

Τέλος, η Αφροδίτη αποκάλυψε τη συμβουλή της μητέρας της που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
«Η μητέρα μου μου έχει πει να μην ακούω κανέναν παρά μόνο το ένστικτό μου. Επειδή μιλάμε για έναν χώρο στον οποίο βρίσκεσαι διαρκώς στα φώτα, κρίνεσαι πολύ και συνέχεια, το να επιτρέπεις την παρέμβαση στους άλλους σίγουρα δεν σου βελτιώνει ούτε σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή. Πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τι θα ακούς και να αφουγκράζεσαι τον εαυτό σου. Αν έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι, μπορείς να το πετύχεις».

https://www.instagram.com/p/CShDcyEorlG/?hl=el

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ