Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Ο Ισίδωρος αλλάζει την διαθήκη

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αναθεώρησε για πολλά πράγματα, μαλάκωσε απέναντι σε πρόσωπα που στην αρχή τα έβλεπε καχύποπτα και τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Ισίδωρος Βρεττάκος, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αναθεώρησε για πολλά πράγματα στη Γη της ελιάς. Μαλάκωσε απέναντι σε πρόσωπα που στην αρχή τα έβλεπε καχύποπτα και τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Ένα από αυτά είναι η εξώγαμη κόρη του, η Αντιγόνη, η οποία είναι αυτή που του έσωσε τη ζωή και μέρα με την ημέρα έρχονται όλο και πιο κοντά.. Τόσο που ο άντρας υπογράφει την πράξη αναγνώρισής της. Στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv ο Παναγιώτης Μουλόπουλος, ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογένεια Βρεττάκου προκειμένου να καλωσορίσουν την Αντιγόνη. Εκεί, σε ιδιαίτερα χαρούμενο κλίμα, όλοι εύχονται μία καλή αρχή στη μεταξύ τους σχέση, αν και δεν ισχύει το ίδιο για τον Μάνο. Εκείνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε δύσκολη θέση.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ισίδωρος δεν πτοείται και αποφασίζει να κάνει ακόμη μία κίνηση υπέρ της κόρης του, αφήνοντας το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη και το άλλο 50% στον Μάνο. Όταν ενημερώνει τον τελευταίο, έρχονται σε τεράστια ρήξη. Οι δύο άντρες έχουν μία έντονη συζήτηση για το παραπάνω γεγονός με τον Μάνο να του λέει σε έντονο ύφος ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ αυτή τη μοιρασιά. Για εκείνον η Αντιγόνη ήταν και θα είναι μια ξένη. Την επόμενη μέρα στη Γη της ελιάς, ο Ισίδωρος συναντάει την Αντιγόνη και την ενημερώνει πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του και δεν δέχεται καμία αντίρρηση. Έκτοτε, η νεαρή γιατρός έχει ανάμεικτα συναισθήματα…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ