Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: H Ioυλία μετανιώνει για το γάμο της μετά την επίθεση του Γιώργη στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Τι θα κάνει η Ιουλία μόλις μάθει ότι ο Γιώργης χτύπησε τον Στάθη;

Μπορεί ο αστυνόμος Κουράκος να είναι ήρεμος και μαμηλών τόνων στη Γη της ελιάς, αλλά όταν του πειράξουν τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του – και στη συγκεκριμένη περίπτωση την Ιουλία – γίνεται… ταύρος σε υαλοπωλείο! Ο Στάθης τον προκαλεί τόσο με τις αλλεπάλληλες προσπάθειές του να αποτρέψει τον γάμο του με την Ιουλία, που ο Γιώργης γίνεται έξαλλος και δείχνει με κάθε τρόπο ότι… εκείνος έχει το πάνω χέρι!

Λίγο πριν η Ιουλία ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία κίνηση ματ που ελπίζει να ανατρέψει τα πάντα και παλεύει μέχρι και την τελευταία στιγμή να κερδίσει ξανά τη γυναίκα που αγαπά, έστω και αν αυτό μοιάζει ανέφικτο. Μόλις ανακοινώσει στην Αρετή ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο, όπως είναι λογικό, εκείνη γίνεται έξαλλη. Αμέσως μόλις ολοκληρώνει την κουβέντα του μαζί της, ο Στάθης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι, με το γιό του Στέφανο να θυμώνει με τη συμπεριφορά του πατέρα του.

i gi tis elias 5

Η Ιουλία θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για τον άνθρωπο που παντρεύτηκε

Πρώτη του κίνηση μετά από αυτό, είναι να πάει να βρει την Ιουλία και να της πει ότι ζήτησε από την Αρετή να χωρίσουν οριστικά και ότι πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για τους δυο τους. Η Ιουλία, όμως, δεν πτοείται και είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο, ακόμα κι αν η καρδιά της ανήκει ολοκληρωτικά στον Στάθη. Κάνει όμως το λάθος και το λέει στο Γιώργη. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, ανάμεσα στους δύο άντρες που διεκδικούν την καρδιά της. Ο αστυνόμος θα χάσει την ψυχραιμία του και μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, θα ασκήσει μέχρι και βία στον Στάθη. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα λένε πως βάζει ακόμη και τρίτους να του δώσουν ένα γερό μάθημα, για να μην του χαλάσει την ωραιότερη μέρα της ζωής του.

Ο γάμος ωστόσο έστω και με αυτά τα απρόοπτα θα γίνει κανονικά. Μόνο που η Ιουλία θα αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, μόλις μάθει τι έκανε στον Στάθη. Η βία είναι μια άγνωστη λέξη για εκείνη και είχε άλλες προσδοκίες από τον άνθρωπο που έδειχνε πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση θα λειτουργήσει υπέρ του Στάθη, αλλά η Ιουλία δεν θα πάρει και τόσο εύκολα την απόφαση να εγκαταλείψει τον αστυνόμο. Αυτό ίσως την οδηγήσει στη συνέχεια σε μεγάλους μπελάδες!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ