Χρυσές σφαίρες 2023 – Γουίτνει Χιούστον: Έξαλλη η οικογένεια με το κακόγουστο αστείο

Χρυσές σφαίρες 2023 – Γουίτνει Χιούστον: Η ατάκα του Τζέροντ Κάρμαϊκλ για την αείμνηστη τραγουδίστρια, που έγινε στο πλαίσιο «μαύρου χιούμορ», χαρακτηρίστηκε ως κακόγουστη

H οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον, φέρεται να ενοχλήθηκε έντονα με τον παρουσιαστή της φετινής τελετής στις Χρυσές Σφαίρες, για μια ατάκα του στην αείμνηστη τραγουδίστρια, η οποία έγινε στο πλαίσιο «μαύρου χιούμορ». Κατά την οικογένεια όμως, το αστείο ήταν κακόγουστο.

Ο παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες, Τζέροντ Κάρμαϊκλ, είπε ότι «Βρισκόμαστε ζωντανά στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, αυτό που σκότωσε τη Γουΐτνεϊ Χιούστον» καθώς σε αυτό βρέθηκε νεκρή η θρυλική τραγουδίστρια το 2021, σε ηλικία 48 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

 Απογοητευμένοι με το “κακόγουστο” αστείο

Οι τελετές απονομής βραβείων στις ΗΠΑ είναι γνωστές για το καυστικό και «μαύρο» χιούμορ τους, ειδικά στους αρχικούς μονολόγους των παρουσιαστών. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε αναστάτωση και στους καλεσμένους, με τα επιφωνήματά τους να ακούγονται στη ζωντανή μετάδοση. Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν κανονικά και όλα κύλησαν ομαλά στην εκδήλωση, όμως η οικογένεια και παλαιότεροι συνεργάτες της Γουίτνεϊ Χιούστον εξέφρασαν την «απογοήτευσή» τους για την ατάκα, χαρακτηρίζοντάς τη πολύ κακή και «κακόγουστο».

«Το Whitney Houston Estate δηλώνει απογοητευμένο από το αστείο και ένιωσε ότι ήταν κακόγουστο» δήλωσε στο TMZ ένας εκπρόσωπος του οργανισμού για την κληρονομία της θρυλικής τραγουδίστριας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ