Άγριες Μέλισσες – τρίτη σεζόν spoiler: Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες – τρίτη σεζόν spoiler: Οι δυο τους έχουν κοινό στόχο και αυτό τους ενώνει

Ένα νέο φλερτ φαίνεται πως θα δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στη Μυρσίνη και τον Ακύλα Μεγαρίτη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποφυλακιστεί και θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι με τη βοήθεια του Μελέτη. Αν και αρχικά δεν φαίνονται οι προθέσεις του, ο ίδιος θα βάλει στόχο της ζωής του να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα. Μέσα στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Μυρσίνη η οποία υπενθυμίζεται έχει απατήσει ξανά στο παρελθόν το Δούκα (με τον Κυπραίο), φαίνετα ότι θα βρει καταφύγιο από τα προβλήματά της στην αγκαλιά του Ακύλα.

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr οι δυο τους έρχονται κοντά, προκαλώντας μεγάλο πανικό στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση γεννιέται και διχάζει τους πρωταγωνιστές. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, για ακόμη μια φορά. O Μελέτης φέρνει κοντά τον Δούκα στον Ακύλα, με σκοπό να βοηθήσει τον θείο του να ανέβει ξανά οικονομικά και κοινωνικά. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη που θα ακολουθήσει. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Η Μυρσίνη λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα. Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

agries melisses 4

Παθιασμένος έρωτας με τον Ακύλα

Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται και στρέφει αλλού την προσοχή του. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της φρικτής κατάστασης. Βλέποντας τη γυναίκα του να διψάει ακόμη για εκδίκηση για τις αδελφές Σταμίρη, απομακρύνεται. Εκείνη βλέπει το μίσος που βιώνει και η ίδια, στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη.

Ο στόχος γίνεται κοινός. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το πάθος δεν αργεί να φουντώσει. Σύμφωνα με το spoiler του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Μυρσίνη περνούν νύχτες πάθους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη προδίδει τον Δούκα για δεύτερη φορά. Πλέον, όμως, δε την ενδιαφέρει. Με τον Ακύλα Μεγαρίτη τα αλλάζει όλα. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να φτάσει ξανά εκεί που βρισκόταν κοινωνικά και οικονομικά, μπορεί ταυτόχρονα να εκδικηθεί τις Σταμίρη, αλλά και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Βέβαια, χωρίς να έχει υπολογίσει τον Δούκα.

agries melisses 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ