Άγριες Μέλισσες Τάκης: Η έξοδος από το Διαφάνι είχε συγκίνηση και αλήθειες

Ο Τάκης Δοξαράς ή αλλιώς Αργύρης Πανταζάρας έφερε τα πάνω κάτω με τον ερχομό του στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες, μας χάρισε όμως και μερικές από τις καλύτερες σκηνές. Πρώτος ο Κωνσταντής έμαθε χάρη στον Τάκη πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της Δρόσως και στη συνέχεια πέταξε τη βόμβα και στους υπόλοιπους Σεβαστούς. Μπορεί σκοπός του να ήταν να βοηθήσει τη Δρόσω, όμως οι πράξεις του είχαν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Τάκης είδε τη Δρόσω με τον Κωνσταντή και εκεί της έδωσε τη χαριστική βολή. Φεύγοντας από το Διαφάνι πέταξε τα φυλλάδια της Χαβάης, το μαγαζί στην Τρούμπα όπου τραγουδούσε η Δρόσω σαν Ρόζα, γνωστοποιώντας στους κατοίκους του χωριού τη δουλειά έκανε η Δρόσω στην Αθήνα.

Ο Τάκης Δοξαράς αποφάσισε να παραδοθεί στην χωροφυλακή για τον παραλίγο φόνο που έκανε στον Πειραιά και ζήτησε να δει μια τελευταία φορά τη Δρόσω. Η μικρή αδερφή Σταμίρη πήγε στη χωροφυλακή και η συζήτηση που έκανε με τον Τάκη είχε πολλές αλήθειες, συγκίνηση και ένα Twitter που δεν σταμάτησε να σχολιάζει τον «ποιητή» Τάκη Δοξαρά.

Τάκης Δοξαράς

Άγριες Μέλισσες: Η έξοδος του Τάκης από το Διαφάνι

Μπορεί να τα έκανε όλα λάθος για έναν σωστό λόγο, όμως η έξοδός του από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες ήταν ότι καλύτερο είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο. «Έχεις δίκιο. Να θυμάσαι πως το μυστικό κρύβεται στο χέρι σου. Όσα τα δάχτυλά σου, τόσοι και αυτοί που θα σου φέρουν τη ευτυχία. Πρώτος από όλους εσύ, ύστερα ο μικρός, μετά η αδερφή σου η Λενιώ, ο ψηλός και η αδερφή σου η Ασημίνα.

Δεν είναι κακός άνθρωπος, πληγωμένη είναι και κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Την πολεμάς και σε πολεμάει, αλλά η αγάπη είναι εκεί και όταν θα έρθετε ξανά κοντά θα κλείσει ο κύκλος, τα δάχτυλα θα ‘ναι πάλι στη θέση τους για να κρατήσεις σφιχτά την ευτυχία και να μην την αφήσεις να φύγει. Σ’ αγάπησα Δρόσω, σ’ αγάπησα αληθινά. Τώρα είμαι καταδικασμένος να αγαπήσω και ό,τι σε κρατάει μακριά μου, την ελευθερία σου. Σ’ αγαπώ ελεύθερα και τσάμπα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ