Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Η σύγκρουση του Τόλλια με τον γιο του

Άγριες Μέλισσες σπόιλερ: Ο Τόλλιας προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει με τον γιο του.

Στο περιοδικό Τηλεθεατής παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Πλαϊνης και μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες ως Τόλλιας αλλά και για την σύγκρουση που θα υπάρξει με τον γιο του Θανασάκη, προσπαθώντας να τον συνετίσει.

Η ιστορία αυτή είναι η πληγή του;

Γενικά από τον πρώτο κύκλο, όλο πληγές έχει! Μια με την επιλόχειο κατάθλιψη της γυναίκας του, μια με την κόρη του. Κι αυτή φυσικά είναι ακόμα μια δυσκολία και κάτι που του κοστίζει πάρα πολύ. Είναι μια κατάσταση που δεν του αρέσει καθόλου και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το τελειωτικό χτύπημα για αυτόν, μετά από μια σειρά γεγονότων που έχουν προηγηθεί και έχουν κάνει ήδη τη ζωή του πολύ δύσκολη.

agries melisses

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση πατέρα και γιου;

Ο μικρός έχει πιστέψει ένα όνειρο. Ο πατέρας του, όμως, με την εμπειρία και τη γνώση του αλλά και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται, καταλαβαίνει ότι έχει μπει σε πολύ κακό δρόμο. Οι δυο τους θα έρθουν σε σύγκρουση. Ο Τόλλιας προσπαθεί να βρει τρόπους να επικοινωνήσει με τον γιο του. Πότε με πιο επιθετικό τρόπο, πότε με το μαλακό, προσπαθεί να τον συνετίσει και να του δώσει να καταλάβει ότι αυτά που συμβαίνουν δεν είναι σωστά.

agries melisses 2

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ