Άγριες Μέλισσες spoiler – Σταμούλης: Γιατί βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση

Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες και η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Σπύρος Σταμούλης από τις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Τετάρτης και οι ερωτήσεις για τις επόμενες εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά έπεσαν βροχή. Ο ηθοποιός βρέθηκε σε εξαιρετικά άβολη θέση, καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει στις καίριες απορίες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

«Θέλω πάρα πολύ να βάλω τον Βόσκαρη στη φυλακή, ελπίζω να τα καταφέρω. Είμαστε κοντά αλλά υπάρχουν διάφορες εξελίξεις και θα έχει πολύ ενδιαφέρον», είπε ο Σπύρος Σταμούλης. Στην ερώτηση για το αν ο Μάνος Βόσκαρης θα κάνει φόνο, ο ηθοποιός απάντησε αμήχανα: «Θα είναι καθηλωτικό αυτό που θα δείτε, υπάρχει μια τέτοια περίπτωση. Γιατί να κάνω spoiler τώρα»;

«Με την Πηνελόπη έχουμε τις δυσκολίες μας», παραδέχτηκε ο Σπύρος Σταμούλης και η Φαίη Σκορδά δεν έχασε ευκαιρία να ρωτήσει: «Θα δει ο μπαμπάς σου την Πηνελόπη με τον Μελέτη να φιλιούνται»; Χαμογελώντας, ο ηθοποιός είπε: «Κάτι θα δει κι αυτός. Μην τα αποκαλύψουμε και όλα»!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το τέλος του Βόσκαρη

Φτάνει το τέλος για τον ήρωα που μόνο πόνο έχει φέρει. Οι στιγμές του θα είναι εφιαλτικές και μπροστά από τα μάτια του θα περάσουν όλες οι σκηνές των βασανιστηρίων και του πόνου που εκείνος έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Μάνο Βόσκαρη.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει με την κίνηση της Λενιώς να επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί από εκείνον. Το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει από το τελευταίο του «θύμα». Η Σοφούλα Τόλλια έχει κάνει μια επιλογή που θα φέρει τον εφιάλτη στη ζωή της. Η πρωτότοκη κόρη του Τόλλια, αφού απογοητεύεται από τον έρωτά της για τον Λάμπρο και χωρίζει τον Άγγελο παγιδεύεται στον ιστό του Βόσκαρη τον οποίο και παντρεύεται.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα. Η ίδια θα φτάσει στο σημείο να τον καταγγείλει με τον Βόσκαρη να καταλήγει στη φυλακή. Πόσο άραγε θα αντέξει, αντιμετωπίζοντας την ήττα του; Θα φτάσει στο σημείο της αυτοκτονίας και οι σκηνές σύμφωνα με τα spoilers θα είναι καθηλωτικές.

Άγριες Μέλισσες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ