Άγριες Μέλισσες spoiler Σοφούλα: Θα δούμε την ηθοποιό σε μοναστήρι;

Άγριες Μέλισσες spoiler Σοφούλα: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του Ant1.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι. Μετά τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Σέργιου από τις αδερφές Σταμίρη ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους; Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο. Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο. Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη: “Άγριες Μέλισσες”: Πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της Παπαθωμά, όταν την βλέπει στην σειρά

 Τι θα γίνει με τον Μιλτιάδη στην τηλεοπτική σειρά

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Η Θεοφανία Παπαθωμά απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση στις φήμες που θέλουν τον ρόλο του Μιλτιάδη να τερματίζεται αυτή τη σεζόν. «Τις έχω ακούσει και εγώ τις φήμες» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη Βιολέτα. Και συμπλήρωσε: «θα ήταν κρίμα. Τον αγαπώ τον Μιλτιάδη μου. Και δεν αγαπώ μόνο τον Μιλτιάδη, αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός ηθοποιός κι είμαι τόσο χαρούμενη που τον γνώρισα».

Άγριες Μέλισσες

Ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο;

Όμως, καμία φήμη δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο καστ της σειράς -και η ίδια ανάμεσά τους- δεν έχουν συζητήσει για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, οι αποφάσεις για το ποιοι ρόλοι συνεχίζονται και ποιοι ολοκληρώνονται θα ληφθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Επιστρέφοντας στη σεζόν που διανύουμε, η δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν είναι αλήθεια ότι ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο.

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή με τον Μιλτιάδη

«Έχουμε γυρίσει μια τέτοια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να τον ξαναβάλει στη ψυχιατρική κλινική αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη. Ξέροντας τι έχει περάσει, δεν θέλω καθόλου» απάντησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία παραδέχτηκε πως η ζωή με τον Μιλτιάδη δεν είναι ρόδινη αφού, λόγω της φαρμακευτικές αγωγής που παίρνει, μεταξύ όλων των άλλων δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα συζυγικά του καθήκοντα».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ