Άγριες Μέλισσες spoiler Μυρσίνη: Νέο «χτύπημα» μετά το εξιτήριο

Απίστευτες είναι οι εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ένα μεγάλο σοκ περιμένει τη Μυρσίνη στα επόμενα επεισόδια. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και παγώσουν οι διαδικασίες με το διαζύγιο, έρχεται ένα νέο περιστατικό που θα τη βγάλει εκτός εαυτού.

Μαθαίνει την παράνομη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και δεν μπορεί να το δεχτεί με τίποτα. Ακολουθεί ένας άνευ προηγουμένου καβγάς ανάμεσα στη Μυρσίνη με τον Κωνσταντή και τον απειλή ότι θα τον πετάξει έξω από το σπίτι. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή κάνει πίσω γιατί δεν θέλει να διαλυθεί η οικογένειά της. Βέβαια, του θέτει ένα τελεσίγραφο είτε με την οικογένειά του είτε με τη Δρόσω. Φυσικά, ο Κωνσταντής αγνοεί παντελώς αυτό το τελεσίγραφο και στη συνέχεια θα δουν οι τηλεθεατές τι επιπτώσεις θα έχει για τον ίδιο αυτή η απόφασή του.

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Αγριες Μέλισσες spoiler: Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει τους Σεβαστούς

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/2), ο Βόσκαρης προσπαθεί να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση. Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ