Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη – Λάμπρος: Όλες οι ελπίδες αφήνονται στον Γραμματικό

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» ξεδιπλώνει τις ιστορίες των κατοίκων από το Διαφάνι και η αγωνία κορυφώνεται για τη μάχη ανάμεσα στον Βόσκαρη και την Ελένη. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη. Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει. Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει, στο επεισόδιο της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη

Πού θα οδηγήσει η πράξη αυτοθυσίας του Νέστορα και ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Βόσκαρη; Η Ασημίνα και η Δρόσω αναγκάζονται να βάλουν για λίγο στην άκρη όσα τους χωρίζουν, για χάρη της αδερφής τους, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη, που έμπλεξε με τον Βόσκαρη. Ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη, στο επεισόδιο της Πέμπτης, 4 Φεβρουαρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ. Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες Μυρσίνη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ