Άγριες Μέλισσες – Παπαθωμά: Τι θα γίνει με τον Μιλτιάδη στην τηλεοπτική σειρά

Άγριες Μέλισσες – Παπαθωμά: Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για την σειρά.

Η ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Η Θεοφανία Παπαθωμά απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση στις φήμες που θέλουν τον ρόλο του Μιλτιάδη να τερματίζεται αυτή τη σεζόν. «Τις έχω ακούσει και εγώ τις φήμες» παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται τη Βιολέτα. Και συμπλήρωσε: «θα ήταν κρίμα. Τον αγαπώ τον Μιλτιάδη μου. Και δεν αγαπώ μόνο τον Μιλτιάδη, αγαπώ και τον Γιώργο Γάλλο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός ηθοποιός κι είμαι τόσο χαρούμενη που τον γνώρισα».

Άγριες Μέλισσες

Ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο;

Όμως, καμία φήμη δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο καστ της σειράς -και η ίδια ανάμεσά τους- δεν έχουν συζητήσει για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, οι αποφάσεις για το ποιοι ρόλοι συνεχίζονται και ποιοι ολοκληρώνονται θα ληφθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Επιστρέφοντας στη σεζόν που διανύουμε, η δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό αν είναι αλήθεια ότι ο Μιλτιάδης θα βρεθεί ξανά έγκλειστος σε ψυχιατρείο.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή με τον Μιλτιάδη

«Έχουμε γυρίσει μια τέτοια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να τον ξαναβάλει στη ψυχιατρική κλινική αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη. Ξέροντας τι έχει περάσει, δεν θέλω καθόλου» απάντησε η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία παραδέχτηκε πως η ζωή με τον Μιλτιάδη δεν είναι ρόδινη αφού, λόγω της φαρμακευτικές αγωγής που παίρνει, μεταξύ όλων των άλλων δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα συζυγικά του καθήκοντα».

Άγριες Μέλισσες

Δείτε ακόμη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ