Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος: Η εξέλιξή του στην τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος: Η σχέση με τον αδερφό του και η νέα επιχείρηση

Η σχέση ανάμεσα σε Νικηφόρο και Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες» του τρίτου κύκλου δε θα θυμίζουν καθόλου όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, τα δύο αδέλφια τσακώνονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα. Ο Νικηφόρος είχε πάρει τις αποστάσεις του από τον Δούκα, σε αντίθεση με τον αδελφό του που ήταν το δεξί του χέρι λαμβάνοντας μέρος ακόμα και στα εγκληματικά του σχέδια. Στον δεύτερο κύκλο είδαμε το Νικηφόρο να κοντραρίζεται με το  Δούκα παίρνοντας το μέρος της Δρόσως. Με τον Κωνσταντη ωστόσο η κόντρα καλά κρατεί η οποία μάλιστα διογκώθηκε, όταν ο μεγαλύτερος αδελφός του αποφάσισε να χαρίσει τα κτήματά του στο Μιλτιάδη.

Ο Κωνσταντής ήρθε απέναντι στον αδερφό του και για έναν ακόμη λόγο. Όταν έμαθε ότι η Δρόσω έφερε στον κόσμο το παιδί του Νικηφόρου και συμφώνησε να το δώσει στην Ασημίνα που δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει, στάθηκε στο πλευρό της και τη συμβούλεψε να διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο. Αυτό ήταν το τελευταίο που έμενε, για να φέρει τα δύο αδέλφια στα όριά τους. Όλα αυτά όμως στον τρίτο κύκλο αποτελούν παρελθόν. Σύμφωνα με το znews.gr, τα δύο αδέλφια όχι μόνο δεν θα είναι πια εχθροί, αλλά θα γίνουν και συνέταιροι. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους το Διαφάνι και τη ζωή που έζησαν εκεί και να απαγκιστρωθούν μία και καλή από τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 326

Στον κόσμο της νύχτας Κωνσταντής και Νικηφόρος

Στον τρίτο κύκλο λοιπόν θα συνεργαστούν και θα ανοίξουν μαζί μία μπουάτ στην Αθήνα. Η κίνησή τους θα τους ενώσει, αλλά ταυτόχρονα θα τους φέρει αντιμέτωπους και με τον κόσμο της νύχτας. Έναν κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με όσα γνώριζαν όσο καιρό ήταν γαιοκτήμονες στο χωριό τους. Το πρόβλημα για τον Κωνσταντή είναι ότι στην προσπάθειά του αυτή δεν θα έχει τη στήριξη της Δρόσως. Αντιθέτως, ο Νικηφόρος πλησιάζει ξανά την Ασημίνα. Αν το ζευγάρι αυτό θα καταφέρει να επανασυνδεθεί είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία… Τα δύο αδέλφια πάντως θα αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χώριζαν και θα στραφούν ενάντια στον πατέρα τους που αποκτά μεγάλη δύναμη την περίοδο της Χούντας και γίνεται υπουργός. Μαζί τους και η Πηνελόπη που αποφασίζει να σπουδάζει νομικά και να ακολουθήσει το έργο του Αλέξη, που πέθανε τόσο άδικα.

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF %CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82 439

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ