Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 76: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 18/1

Όλα ανατρέπονται στις Άγριες Μέλισες στα επόμενα επεισόδια. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη, ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια.

Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη. Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του.

Άγριες Μέλισσες: Γράφεται ο τρίτος κύκλος;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, “Αγριες Μέλισσες”, να συνεχίζεται και για τρίτη σεζόν, κάτι το οποίο θα ηταν και ανακουφιστικό για τους φανς της σειράς, που κάθε βράδυ την επιβραβεύουν με πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι συντελεστές της σειράς -ηθοποιοί και σεναριογράφοι- είχαν αποκλείσει την πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν, τώρα ωστόσο, υπάρχει η σκέψη να μην μπει σύντομα ένα τέλος στην ιστορία των αδελφών Σταμίρη, και όχι μόνο, στο Διαφάνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, η απόφαση για το αν οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν θα παρθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. “Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχιστεί η σειρά. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων. Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να ‘κρεμάσει’. Υπάρχουν φήμες και γράφεται ότι αν πάει τρίτη σεζόν, θα γίνει αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτή η πιθανότητα, είναι οριστικό, ότι δεν υπάρχει. Αν δοθεί το πράσινο φως, θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όλη τη σεζόν”, ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πλαίσιο της τρίτης σεζόν, δεν θα δούμε όλες τις ιστορίες, αλλά κατ’ επιλογήν αυτές που ενδιαφέρουν και συγκινούν πιο πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θα προστεθούν νέοι ρόλοι, νέες ιστορίες και δεν θα δούμε στην αρχή της τρίτης σεζόν αυτό το χρονικό άλμα που είδαμε στη δεύτερη σεζόν, το έξι χρόνια μετά. Θα δούμε, πιθανότατα, τη συνέχεια στην ίδια χρονική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι σίγουρο είναι η συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου, ο ρόλος της οποίας δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα στις “Άγριες μέλισσες”.

Άγριες Μέλισσες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ