Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο «Λάμπρος», η σχέση με την Μαρία Κίτσου και ο χαμός του πατέρα του

Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η οποία σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης όποτε προβάλλεται. Ο τηλεοπτικός ”Λάμπρος” έχει κερδίσει με την ερμηνεία του στη σειρά το κοινό ενώ πρόσφατα μίλησε για το μέλλον της σειράς, τη σχέση του με την Μαρία Κίτσου και τον χαμό του πατέρα του.

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η επαγγελματική του πορεία

Ο Δημήτρης είχε εργαστεί και ως σερβιτόρος σε τηλεφωνικό κέντρο και σε οικοδομή. Έχει παίξει στη σειρά «Δικαίωση», το 2014, αλλά το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες»,

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του το 2020 μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση με την οικογένεια του και την σχέση που διατηρεί με τον καθρέφτη του έχοντας πει: «Έχω υπάρξει σκληρός και έχω ανταπεξέλθει σε σκληρές καταστάσεις, σε απώλειες. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, τη σχέση μου με την οικογένεια μου κάποια στιγμή την γκρέμισα και τη δόμησα από την αρχή. Και είμαι περήφανος για τους γονείς μου. Έκαναν πέντε παιδιά. Έχω τέσσερις αδελφές», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Άγριες Μέλισσες - Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο χαμός του πατέρα του

Ο Δημήτρης Γκότσοπουλος είχε πει για την οικογένεια του: «Χάσαμε τον πατέρα μου πριν 11 χρόνια και μετά από αυτή την απώλεια τα καταφέραμε. Σταθήκαμε στα πόδια μας. Είμαστε δεμένη οικογένεια. Τις αγαπώ τις αδελφές μου. Και βεβαίως τη μητέρα μου, την κυρία Αθανασία, τη λατρεύω. Και όσο μεγαλώνουμε η σχέση μας βαθαίνει».

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο γάμος και η οικογένεια

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο ενδεχόμενο ενός γάμου στο μέλλον, αφού πρόσφατα πάντρεψε έναν καλό του φίλο στη Σίφνο. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε πει τον Οκτώβριο του 2020: «Ναι βέβαια και θα παντρευόμουν. Είναι μια ωραία συνθήκη αν είναι ο σκοπός του ανθρώπου να δημιουργήσει μια οικογένεια. Εμένα θα με ενδιέφερε να κάνω παιδιά και να δημιουργήσω μια οικογένεια. Είναι ένας απαραίτητος λόγος για να έχει το παιδί ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, αυτή είναι η αλήθεια και χαζεύω πάρα πολύ στην σειρά. Στα καινούρια επεισόδια έχουμε αυτό το πέρασμα των έξι χρόνων και υπάρχουν γυρίσματα με παιδιά. Είναι δύσκολο γιατί δεν μπορείς να τα πειθαρχήσεις αλλά τα μάτια τους, ο τρόπος που μιλάνε, που λένε το κείμενο είναι τόσο αγνός».

Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η σχέση με την Μαρία Κίτσου

«Η αλήθεια είναι ότι μοιραζόμαστε πολλά όσον αφορά τη διαχείριση πραγμάτων. Τη Μαρία δεν τη γνώριζα προσωπικά πριν τις «Άγριες Μέλισσες». Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε στο πλατό είχα άγχος. Είναι λογικό όταν καλείσαι να παίξεις δίπλα σε έμπειρους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι παίζουμε επί ίσους όρους. Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές Βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία -μεγάλη κουβέντα βέβαια- ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο», είχε πει πρόσφατα ο ίδιος.

Άγριες Μέλισσες - Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ