Αγγελική spoiler σήμερα 12/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αγγελική spoiler σήμερα 12/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Οι πληροφορίες που έρχονται για τα νέα επεισόδια της «Αγγελικής» υπόσχονται πολλές εντάσεις και ανατροπές για τους φαν της σειράς του Alpha. Ο Παύλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και ετοιμάζει ένα ύπουλο σχέδιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης με μια αποκάλυψη που κάνει, δημιουργεί έκρηξη εξελίξεων. Στο τελευταίο επεισόδιο, η Σοφία επηρεασμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε εκείνο το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της.

Η Αγγελική, αφού συζητά με την Ελένη, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για την πιθανότητα να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, πυροδοτώντας την αρνητική αντίδραση της Δανάης. Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

mpoule 1

Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 12/5

Η Ελένη βλέπει την αστυνομία, την οποία έχει καλέσει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί θα πάνε και στο δικό του σπίτι καθώς την αναζητούν. Ο Μιχάλης ωστόσο, καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα. Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει.

Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ